Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Matka práve narodenú dcéru odvrhla, zdala sa jej príliš škaredá!

reklama:
Matka práve narodenú dcéru odvrhla, zdala sa jej príliš škaredá!

Ľudia vedia byť neskutočne krutí aj k vlastným deťom, ktoré si takéto správanie vôbec nezaslúžia. Tým skôr, keď sa jedná o bábätká, ktoré sa práve narodili a sú úplne bezbranné, odkázané na pomoc svojich rodičov. Príbeh, ktorý sa udial v zahraničnej pôrodnici, však prekračuje všetky medze neľudského správania. Ústrednou postavou príbehu je prostoduchá Kristina, ktorá otehotnela s mužom, ktorý ju krátko po zoznámení opustil.

V očakávaní dvojčiat

Kristina je jednoduchšie dievča, ktoré o svojom živote príliš nepremýšľa. Vo chvíli, keď spoznala otca svojich detí, mala pocit, že ide o veľkú lásku. Jej partner ju ale hneď po oznámení tehotenstva opustil. V tom čase ešte netušila, že neočakáva iba jedno dieťa, ale rovno dve. Nedokázala si predstaviť výchovu ani jedného, ​​trápili ju finančné problémy a nebola si istá, či sa zvládne postarať o obe deti.

Neistota v tehotenstve

Po celé tehotenstvo Kristina kládla lekárom zbytočné otázky, nikto tak nemal tušenie, čo sa odohráva vo vnútri jej mysle. Nikomu by v tom čase nenapadlo, že sa nechce o svoje deti starať. V decembri jedného rána Kristine začali kontrakcie, o 5. hodine sa narodil chlapec a iba o 15 minút neskôr dievča. Obe deti boli zdravé a mali sa čulo k svetu, aj Kristina zvládla pôrod bez akýchkoľvek ťažkostí. Nervozitu bolo ale poznať už na pôrodnej sále.

Dievča okamžite odvrhla

Pôrodná asistentka priniesla Kristine obe deti umyté a zabalené v teplej zavinovačke do izby, aby sa s nimi mohla potešiť. Dievča vzalo do ruky drobné dievčatko, znechutene odvrátilo zrak a vrátilo ho pôrodnej asistentke so slovami: „Ju si nechajte!“ Chlapca naopak vzala do náručia a začala ho chovať a láskať. Dodnes nikto zo zdravotníckeho personálu reakciu Kristiny nechápe, dôvodom pre odvrhnutie zdravého dievčaťa bolo veľké znamienko na tvári, ktoré je možné s vekom odstrániť pomocou laserovej operácie. Našťastie pre práve novonarodené dievčatko zasiahol jej vlastný strýko, ktorý požiadal o adopciu. Dievča neskončilo v ústave, ale v milujúcej rodine.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. januára 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.