Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Matky by sa nemali hanbiť za svoje telo

reklama:
Matky by sa nemali hanbiť za svoje telo

Všade na internete a sociálnych sieťach vidíme plno mamičiek, ktoré sú nadšené z materstva a zároveň stíhajú starať sa o domácnosť aj o partnera. Tam nájdete mnoho fotografií usmievajúcich sa žien, ktoré sa chvália dokonalými postavami.

Skutočnosť je ale iná, máloktorá žena sa s tým bude chváliť

Na svete sú aj ženy, ktoré majú niekoľko dní alebo týždňov po pôrode postavu ako pred otehotnením. Nie je to každodenná rutina všetkých mamičiek. Materstvo, ako ho poznáme zo sociálnych sietí, totiž vo väčšine prípadov neexistuje. Sociálne siete navyše ovplyvňujeú mladých ľudí a môžu na ne mať neblahý vplyv.

Tento problém sa týka aj mladých mamičiek. Mnoho z nich si materstvo predstavuje ako prechádzku ružovým sadom, ale už nevie, že je za tým veľa práce a bezsenných nocí. Potom sa prezentujú ako dokonalé matky, aj keď to tak v skutočnosti nie je. Jedna z mamičiek sa rozhodla vystúpiť zo stáda a ukázala na sociálnych sieťach, ako to vyzerá, keď sa objaví fotografia, ktorá skutočne materstvo vystihuje.

Žena si hovorí vyslankyňa normality a stará sa o troch synov

Starostlivosť o deti jej dáva veľa zabrať, a na internete sa nebojí to priznať. Rozhodla sa tak ísť proti všetkým dokonalým matkám, ktoré sa na internete objavujú čoraz častejšie. Kylee Austin ukazuje ostatným mamičkám , aký vplyv malo tehotenstvo na jej postavu a že výchova detí nie je len o tom im dať najesť a obliecť ich.

Všetci ale nezdieľajú jej nadšenie. Podľa mnohých chce Kylee odradiť ostatných mladých ľudí od založenia rodiny. Väčšina z nich ale súhlasí s jej názorom a myslia si, že robí dobre, že materstvo ukazuje v pravom svetle.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. septembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.