Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mladá mamička zažila doslova zázrak. Desať dní potom, čo potratila, sa stalo niečo nevídané

reklama:
Mladá mamička zažila doslova zázrak. Desať dní potom, čo potratila, sa stalo niečo nevídané

Michelle spolu s manželom Rossom vychovávajú dve krásne deti. A tretie bolo na ceste, než sa stala osudná vec. Žena v šiestom týždni tehotenstva náhle potratila. O to väčšie prekvapenie nastalo, keď po desiatich dňoch na ultrazvuku spolu s lekárom začula tlkot srdiečka. Čo sa vlastne stalo?

Náhle krvácanie všetko zmenilo

Mladí rodičia s radosťou očakávali príchod tretieho potomka, keď v tom jedného dňa začala Michelle prudko krvácať. Tiež pociťovala silné bolesti v bruchu, a tak mala podozrenie, že s dieťaťom nie je niečo v poriadku. Manžel Ross teda ženu ihneď naložil do auta a odviezol na pohotovosť. Tu Michelle vykonali lekári ultrazvuk, po ktorom prišla zdrvujúca správa. Došlo bohužiaľ k potratu v šiestom týždni tehotenstva. Manželia boli doslova zdrvení.

Zmierovanie sa s tvrdým faktom

Pár sa nejakú dobu spamätával zo straty svojho budúceho potomka. Smútok zažívali nielen oni, ale aj celá rodina. Michelle dostala po potrate pre istotu lieky, ktoré mali zabrániť infekcii maternice. Takisto musela absolvovať tehotenský test, aby sa lekári uistili, že už žena nie je gravidná. Potom ale nastal moment prekvapenia. Manželia sa vydali na posledný kontrolný ultrazvuk po hroznom zážitku, vďaka ktorému počuli šokujúci zvuk, ktorým bol tlkot srdiečka. Nikto tomu nechcel veriť.

Živé dieťa v maternici

Lekári preverovali skutočnosť, že v Michellinej maternici stále drieme život. A skutočne sa tu vyvíjalo bábätko. Odborníci si to vysvetlili tak, že sprvu pár čakal dvojčatá a jedno z nich bohužiaľ zomrelo. Nešlo im ale do hlavy, že dievčatko prežilo. Predovšetkým nebolo na snímkach ultrazvuku nič vidieť. Manželia boli vo vytržení a hlboký smútok striedali euforické pocity.

Nakoniec Michelle porodila zdravé dievčatko, ktoré bolo neuveriteľnou bojovníčkou. Aj keď mladí ľudia stále spomínajú na stratené dieťatko, sú radi, že sa nakoniec vytúžený tretí potomok narodil.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.