Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Možnosti nosenia dámskych tenisiek

reklama:
Možnosti nosenia dámskych tenisiek

Dámsku obuv si vyberajte starostlivo s dôrazom na kvalitu a podtrhnutie vášho štýlu. Pri vyberaní vhodného outfitu strávi nejedna žena veľa času skúšaním a vyberaním vhodných kombinácií oblečenia. Často sa však zabúda na tenisky, ktoré dokážu aj nudný a jednoduchý outfit premeniť a dodať mu tiež energiu. Ak si užívate materstvo a hľadáte vhodnú obuv, tak sa zamerajte najmä na kvalitu a pohodlnosť. Nájdite si obuv, ktorá bude vašou každodennou súčasťou šatníka.

Čo rozhoduje pri výbere?

Výber dámskych tenisiek by mal začať kvalitným materiálom a vhodným strihom, ktorý bude tiež lichotiť vašim nohám. Ak si nie ste istá tým, aký zvoliť dizajn, tak si skúste určiť svoje preferencie podľa oblečenia a obľúbených farebných kombinácií. Dámske tenisky prispôsobte tiež vášmu štýlu, aby ste nemali problém vytvoriť vhodný outfit. Problém nebudú mať ani náročné zákazníčky, ktoré hľadajú kvalitnú obuv pri starostlivosti o malé deti.

Tenisky a šaty?

Vysokú obuv môžete skombinovať so šatami alebo sukňou, čo už nie je žiadnou veľkou novinkou. Avšak mali by ste si dať pozor, aby vás členkové tenisky opticky neskracovali, pretože to pokazí celý outfit. Sukňa a šaty by preto mali siahať po kolená. Príliš dlhá sukňa sa na prvý pohľad nemusí hodiť k členkovým teniskám. K šatám sa tiež hodia modely s platformou, ktoré podčiarknu konečný outfit.

Slobodná potlač a farby

Kúpa dámskych tenisiek sa rozhodne nekončí nájdením vhodného typu a výberom správnej veľkosti. Moderné a streetwearové značky vám umožňujú si vybrať originálne verzie s potlačou. Máte rady potlač kvetov alebo rôznych ornamentov, alebo preferujete abstraktnú zmes farieb s atypickými tvarmi? Ponuka moderných tenisiek s potlačou je naozaj pestrá a vy si môžete vybrať podľa svojich predstáv.

Členkové tenisky alebo platforma?

Zásadným rozhodnutím pre mnohé ženy je výber členkových tenisiek alebo radšej populárna platforma. Ak chcete pridať na svojej výške, tak rozhodne môžete siahnuť po teniskách na platforme, ktoré pri zaujímavých kombináciách budú pôsobiť tiež elegantne. Platforma nijak neovplyvňuje pohodlie počas chôdze. Hľadáte obuv k úzkym džínsom? Členkové tenisky sú jasnou voľbou. Okrem toho môžete členkovú obuv vytiahnuť v lete aj počas jesene, navyše vďaka nej sa nebudete musieť trápiť výberom ponožiek.

Tenisky sú univerzálnym kúskom, ktorý môžete zladiť takmer so všetkým. Moderné streetwearové tenisky pre mamičky kombinujú pohodlie a eleganciu. Celkový outfit a výber oblečenia dokážu dámske tenisky zvýrazniť alebo premeniť na moderný look, ktorý si zaslúži pozornosť. Viac zaujímavých modelov, ktoré budú spĺňať vaše požiadavky nájdete tu. Vďaka teniskám môžete tiež nájsť svoj štýl. Bez ohľadu na módny vkus si takýto typ obuvi zaslúži miesto aj vo vašom šatníku.

Zdroj obrázka:

(U/PR) Dmitry Lobanov / Shutterstock.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.