Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Muž si oholil po rokoch hustú bradu. Pred milovanú ženu sa postavil ako úplne iný človek

reklama:
Muž si oholil po rokoch hustú bradu. Pred milovanú ženu sa postavil ako úplne iný človek

Brada išla dole po neuveriteľných 911 dňoch. Muž sa rozhodol, že nadišiel čas pre radikálnu zmenu imidžu. Keď sa objavil vo dverách bez svojho pestovaného porastu, jeho polovička ho vítala neveriacky, no s úsmevom.

Jon a Eva cestovali po svete vyše dvoch rokov. Za celý ten čas sa muž ani raz neholil, a tak sa domov vrátil už poriadne zarastený. Hustej brade sa však rozhodol dať navždy zbohom. Sadol si do holičského kresla, kde s ním šikovné ručičky urobili hotový zázrak.

Po oholení brady a ostrihaní vlasov sa stal z Jona úplne nový človek.Eva dopredu vedela, čo sa jej manžel chystá urobiť, no jeho premena ju aj tak dostala. Pozrite sa, ako reagovala, keď ho prvýkrát zbadala.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.