Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nábytok na mieru: Aké výhody a nevýhody túto voľbu sprevádzajú?

reklama:
Nábytok na mieru: Aké výhody a nevýhody túto voľbu sprevádzajú?

Koľkokrát sa vám už stalo, že ste odišli z obchodu s nábytkom s prázdnymi rukami, lebo ste nenašli správny kúsok, ktorý by vyhovoval vašim požiadavkám? Ak máte konkrétnu predstavu ohľadom jedinečného vzhľadu, funkcie či konkrétnych rozmerov, je tu možnosť výroby nábytku na mieru.

Pozrite sa, aké benefity prináša a naopak, s akými nevýhodami je nutné počítať.

Výhody nábytku na mieru

Vysoká miera prispôsobenia – najväčšou výhodou je neodmysliteľne úroveň prispôsobenia nábytku na mieru, kedy si objednávateľ môže sám zvoliť preferované rozmery, farbu, materiál, látku a iné funkčné atribúty. Máte takpovediac voľnú ruku.

Kvalita na prvom mieste – keďže nejde o pásovú výrobu, výrobcovia kladú obzvlášť veľký dôraz na kvalitu používaného materiálu i samotné spracovanie, aby nábytok obstál v skúške času, bol hoden vynaloženej investície a tiež dobrého mena zhotoviteľa.

Jedinečnosť a exkluzivita – nábytok na mieru odráža estetické cítenie svojho budúceho majiteľa a je pravdepodobné, že identický kúsok len tak niekde nenájdete.

Flexibilné náklady – výrobcovia nábytku sa dokážu prispôsobiť vášmu rozpočtu a pripraviť vám návrhy a kalkulácie v závislosti od vašich špecifických požiadaviek.

Nevýhody nábytku na mieru

Časová náročnosť – musíte počítať s tým, že výroba nábytku je časovo náročná a nebudete ho mať hotový okamžite, ako mávnutím čarovného prútika. Takže ak potrebujete vybaviť vaše priestory urgentne, siahnite radšej po nábytku z obchodu.

Vyššia cena – nábytok na mieru je pomerne vysokou investíciou, do veľkej miery však závisí aj na exkluzivite materiálov, ktoré si vyberiete. Takýto nábytok je tiež čiastočne zaväzujúci a pravdepodobne ho len tak jednoducho a rýchlo nevymeníte za iný, keď vás už vzhľad vašej obývačky či inej izby omrzí.

Pamätajte, že na výrobu kvalitného nábytku na mieru sa oplatí investovať trochu viac času a peňazí. Renomovaní výrobcovia vám vždy radi poradia a vyhovejú aj tým najnáročnejším požiadavkám.

(U/PR) Zdroj obrázku: UfaBizPhoto / Shutterstock.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. decembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.