Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najkrajšie stretnutie: Mamička prvýkrát na návšteve svojich pätorčiat

reklama:
Najkrajšie stretnutie: Mamička prvýkrát na návšteve svojich pätorčiat

Konečne so všetkými svojimi bábätkami. Ohromná radosť zavládla v rodine mladej mamičky Arlette, ktorá priviedla na svet pätorčatá. Krásne prvé stretnutie so všetkými drobčekami si bude môcť spolu s manželom pripomínať vďaka videu z nemocnice.

Arlette a Christopher Rivera sa vo februári stali šťastnými rodičmi troch chlapčekov a dvoch dievčatiek. Statočná mamička rodila v 30. týždni tehotenstva, pričom všetkých päť bábätiek prišlo na svet cisárskym rezom.

Drobučkých predčasniatok sa okamžite ujal tím špecialistov na jednotke intenzívnej starostlivosti o novorodencov. Každé z detí bolo umiestnené vo vlastnom izolovanom inkubátore, aby mohli byť dôsledne monitorované ich životné funkcie.

Prvé pohladenie

Dva dni od pôrodu už bola Arlette dostatočne silná na to, aby mohla navštíviť všetkých päť svojich bábätiek, pozdraviť a pohladiť si ich. Spomienkou na prvé stretnutie rodičov s Thiagom, Sebastianom, Mathiasom, Sophiou a Montserrat je krásne video z nemocnice.

Niekoľko ďalších týždňov po narodení ostali pätorčatá v starostlivosti lekárov, aby bolo zabezpečené, že dobre papajú a priberajú na váhe. Dnes je všetkých päť detí doma a darí sa im dobre. Spolu s rodičmi si zvykajú na život v sedemčlennej rodine.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. mája 2019Zdroj healthmatters.nyp.org

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.