Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Narodeninové prekvapenie za 100 bodov: Na objednanej torte mala byť Moana, prišla marihuana

reklama:
Narodeninové prekvapenie za 100 bodov: Na objednanej torte mala byť Moana, prišla marihuana

Darček, ktorý nevyšiel úplne podľa očakávaní. Milujúca mama chcela svoju dcéru prekvapiť na 25. narodeniny, a tak jej dala upiecť tortu. V pekárni však zrejme došlo k nesprávnemu pochopeniu objednávky a doručeniu poriadneho prekvapenia.

Keď mamička pripravovala narodeninový dar pre svoje dieťa, nenapadlo ju, ako by sa to celé mohlo zvrhnúť. Jej úmyslom bolo dať vyrobiť tortu s motívom kreslenej postavičky Moany, ktorú jej dcéra zbožňuje. V okamihu, keď darček dorazil, však ostala totálne zaskočená. Torta bola ozdobená obrovským konopným listom a zeleným poníkom My Little Ponny, ktorý fajčí marihuanu.

V pekárni, ktorá zákazku prijala, muselo dôjsť k nedorozumeniu. Slovíčko “Moana” si zamenili s “marihuana” a od toho sa už odvíjalo všetko ostatné. Našťastie, oslávenkyňa Kensli to poňala s humorou a na Facebooku si urobila z toho srandu. Ako dodala, jej zmrzlinová narodeninová torta bola aj napriek všetkému výborná.

Foto: Facebook/Kensli Taylor Davis

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júla 2019Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.