Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nemluvňa sa nemalo ako posťažovať rodičom na teror pestúnky, urobil to zaň verný psík

reklama:
Nemluvňa sa nemalo ako posťažovať rodičom na teror pestúnky, urobil to zaň verný psík

Štvornohý člen rodiny hrdinom. O tom, že pes je najlepším priateľom človeka sa presvedčili rodičia malého Finna, ktorého ich štvornohý miláčik zachránil z pazúrov šialenej ženy. Psík svojim inštinktívnym správaním upozornil na to, že opatrovateľka drobčeka týra.

Keď rodičia Benjamin a Hope Jordan najímali pestúnku k svojmu dieťaťu, nerátali s tým, že by narazili na beštiu v ľudskej koži. Práve naopak, tešili sa, že o chlapčeka Finna bude dobre postarané. Ich pes Killian sa však k novej opatrovateľke po približne piatich mesiacoch začal správať akosi zvláštne.

Z pohoďáka obranár

Vždy, keď sa cudzia žena priblížila k najmladšiemu členovi rodiny, inak bezstarostný chlpáč Killian náhle spozornel. Na pestúnku začal vrčať, akoby inštinktívne vedel, že jej prítomnosť pri zraniteľnom bábätku je nebezpečná.

Nezvyčajné správanie psa voči žene začalo rodičom vŕtať v hlave. „Najprv bol obranársky, postavil sa medzi ňu a nášho syna, a potom sa postupne menil na viac agresívneho,” povedal Benjamin pre Fox News s tým, že v tom okamihu začala jeho manželka tušiť, že niečo nie je v poriadku.

To, že pes, ktorý nikdy nebol agresívny, odrazu radikálne zmenil svoje správanie, vyvolalo v rodičoch pocit, že musia okamžite konať. Rozhodli sa, že pomocou iPhonu ukrytého v pohovke urobia zvukovú nahrávku toho, čo sa deje v domácnosti počas ich neprítomnosti. Ich zistenie bolo bolestivejšie, než čakali.

Hororová nahrávka

Po tom, ako si Hope pustila nahrávku z telefónu, zovrelo jej srdce. Podľa jej vlastných slov to bola hotová nočná mora. „Sedem a pol hodiny môj syn takmer celý čas plakal. Ona na neho kričala a nazývala ho strašnými menami, a to všetko bez akéhokoľvek dôvodu. Nerobil zle, neplakal, až dokým ho nenechala celé hodiny samého v postieľke,” prezradila zúfalá matka.

A to nebolo všetko, čo otrasná nahrávka odhalila. Zhrození rodičia si museli vypočuť aj príšerný zvuk plesknutia a tiež zvuky, ktoré naznačujú, že s ich maličkým Finnom sa triaslo.

Tyranská opatrovateľka je už, našťastie, za mrežami, kde čelí trestu odňatia slobody na jeden až tri roky. Nebyť však chlpatého hrdinu, možno by tento prípad skončil veľkou tragédiou.

Foto: YouTube /josh hour, en.newsner.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj en.newsner.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.