Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Neuveriteľné, ale pravdivé! Malý chlapec, ktorý si pamätá svoj predchádzajúci život.

reklama:
Neuveriteľné, ale pravdivé! Malý chlapec, ktorý si pamätá svoj predchádzajúci život.

Tento šesťročný chlapec Cameron, bývajúci v meste Glasgow, si pamätá spomienky, ktoré sa mu nestali. Teda aspoň nie v tomto živote, pretože podľa neho si spomína na svoj minulý život, o ktorom tiež tak moc rád hovorí už od svojich dvoch rokov, v ktorých hovoriť začal.

Spomienky na ostrov Barra

Predtým vraj žil s rodinou Robertsonových v bielom dome obklopenom malebnou krajinou, ktorú tak farbisto líči. Dom sa vraj nachádza na ostrove Barra. Tento škótsky ostrov leží približne 200 kilometrov od jeho súčasného miesta bydliska. Chlapec rozpráva napríklad o jeho obľúbenom mieste na pláži, kde si rád hrával so svojimi súrodencami, ich psom.

Stále o tom mieste hovorí a chce sa tam vrátiť. Keď sa ho matka pýtala, či mal radšej svoju minulú matku alebo ju, odpovedal, že obe rovnako veľmi miluje, tak ako aj všetky ostatné, hoci sa mu po minulom živote veľmi cnie.

Hľadanie odpovedí

Ktokoľvek sa Camerona opýtal na jeho príbeh, vždy znel rovnako a nikdy nepovedal nič inak. Rozhodli sa teda jeho rodičia spojiť s doktorom Tuckerom. Tento psychiater vraj zhromaždil viac ako päťsto prípadov za posledných štyridsať rokov. Jeho špecializáciou sú minulé životy detí. Takéto deti vraj začnú hovoriť o svojich spomienkach z minulého života okolo tretieho roku a následne tieto spomienky obchádzajú okolo roku šiesteho. Následne sa rodina rozhodla podniknúť s doktorom Tuckerom návštevu ostrova Barra.

Podľa Camerona na ostrove spoznával miesta aj veci, bez toho, aby tam kedy bol. Avšak keď sa snažili vyhľadať dom, v ktorom mal údajne bývať, nemohli ho nájsť. Išli sa teda pozrieť do katastra nehnuteľností a úradných záznamov, či niekde niekedy taký dom stál. Tu sa dozvedeli, že v severnej časti ostrova žila rodina Robertsonových už len s posledným žijúcim členom rodiny. Údajnú staršou sestrou Camerona, Gillie Robertsonovú. V albume ukazuje dobové fotografie, kde sa vraj nachádza aj Cameron v predchádzajúcom živote. Aj cez to, že veľa malých podrobností povedal Cameron správne, tie dôležité nesúhlasia.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.