Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nevinná hra s tabletom: Trojročné dieťa zablokovalo oteckovi iPAD na 48 rokov

reklama:
Nevinná hra s tabletom: Trojročné dieťa zablokovalo oteckovi iPAD na 48 rokov

Hrajú sa vaše deti rady s telefónom či tabletom? Mali by ste byť extra ostražití, najmä, ak podobné zariadenia naozaj potrebujete. Svoje o tom vie Evan Osnos, ktorého trojročný potomok sa mu postaral o zábavu. Jeho iPAD mu zablokoval na viac ako 48 rokov!

Trojročný chlapček svojmu tatinovi poriadne zavaril po tom, ako niekoľkokrát omylom zadal zlé heslo do jeho tabletu. Na obrazovke sa následne ukázalo hlásenie, z ktorého oteckovi rozhodne nebolo do smiechu. “iPAD je zablokovaný. Skúste to znovu o 25 536 442 minút,” oznámilo zariadenie zdesenému mužovi.

Či bude otecko čakať takmer 26 miliónov minút na ďalší pokus, čo činí vyše 48 rokov, alebo sa mu podarí vyriešiť problém so spoločnosťou Apple, je otázne. Podľa tej je uzamknutie iPadu bezpečnostnou funkciou ich zariadení a spustí sa vždy, keď niekto opakovane zadá nesprávne heslo. Čas uzamknutia pritom narastá s počtom nesprávnych pokusov.

Foto: Twitter

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. apríla 2019Zdroj edition.cnn.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.