Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nová strecha alebo jej oprava?

reklama:
Nová strecha alebo jej oprava?

Pri oprave alebo rekonštrukcii staršieho domu je často krát potrebné rozhodnúť sa či niektoré časti opravíme alebo ich kompletne odstránime a postavíme nanovo.

Rozdiely v časovej a finančnej náročnosti môžu byť niekedy až diametrálne rozličné. Takto je to aj pri zatekajúcej plochej streche. Ak Váš starší rodinný dom potrebuje vyriešiť hydroizoláciu plochej strechy, je potrebné zvážiť viaceré aspekty a vybrať to správne riešenie. Problémy s ktorými sa v praxi môžeme stretnúť sa dajú vyriešiť menšou opravou hydroizolácie, ale niekedy je potrebný aj väčší zásah.

Pri väčšej streche môže správny postup ušetriť tisíce eur.

Tu sa dostávame k výberu realizátora takejto činnosti. Je potrebné obrátiť sa na niekoho skúseného a ideálne toho kto má ako špecializáciu izolácie rovných striech. Špecialisti na ploché strechy na strechysk.sk sú práve takouto firmou. Skúsenosti viac ako dvadsať rokov, viac ako stovka úspešných realizácií a denný dohľad majiteľa firmy sú garanciou pre kvalitnú prácu.

Samozrejmosťou je poradenstvo pri každom konkrétnom prípade a z toho vyplývajúci individuálny prístup. Pôsobnosť firmy je na celom Slovensku. Ak sa aj Vy stretávate s problémom zatekania strechy, jej životnosť viete predĺžiť aj o desiatky rokov jej opravou. Firma ponúka opravy plochých striech na kľúč a teda dodanie všetkých potrebných materiálov a vykonanie prác. Výsledkom je Vaša spokojnosť a sucho v dome.

(U/PR, foto: pexels.com)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. mája 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.