Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nový hit medzi rodičmi: Batoľa zabalené do „tortilly“

reklama:
Nový hit medzi rodičmi: Batoľa zabalené do "tortilly"

Chcete dopriať vášmu bábätku štýlový oddych? Inšpirujte sa dekou, ktorá zaznamenala veľký úspech u mnohých rodičov, a spravte zo svojho drobčeka to najrozkošnejšie burrito.

Len nedávno inernetové obchody zaplavila prikrývka pre dospelých, ponášajúca sa na tortillovú placku. Vtipný nápad zavinúť sa do deky ako ľudské burrito sa stal rýchlo virálnym. Oslovil aj dizajnérku Katharine Harlan Owens, ktorá prišla s myšlienkou vytvoriť roztomilú verziu i pre deti.

Deka, určená pre bábätká do štyroch mesiacov, je vyrobená z kombinácie materiálov bavlna – polyester. Ručne šitý produkt sa vyrába v New Yorku. Jeho súčasťou je aj čapička, ktorá dodáva celému setu ten správny šmrnc.

Výrobok si rýchlo získal svojich fanúšikov. Spokojní zákazníci nešetria slovami chvály na deku a dávajú jej výborné recenzie. Tvrdia, že je “super mäkká a rozkošná” a vyzerá úplne ako tortilla!

Foto: UncommonGoods

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. apríla 2019Zdroj www.thisisinsider.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.