Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Obyčajné farbenie vlasov ženu takmer pripravilo o život

reklama:
Obyčajné farbenie vlasov ženu takmer pripravilo o život

Každý túži po tom, aby vyzeral krásne a elegantne. Mnohí ľudia sú pre to schopní urobiť veľa, dokonca si siahnuť aj za hranice vlastných možností, podstúpiť hroznú bolesť alebo treba zaplatiť ohromné ​​množstvo peňazí. Zdá sa teda, že krása v dnešnom svete naozaj veľmi stojí, ale je to samozrejme lož. Hlavná krása je vo vnútri nás samotných, ale nie je na škodu niekedy kráse pomôcť napríklad obyčajným farbením vlasov. Je však nutné si dávať pozor, aby ste nedopadli ako mladá žena, pre ktorú sa farbenie vlasov stalo bojom o jej život.

Farby plné chemikálií

Farbenie vlasov je obľúbené po celom svete najmä u žien. Na trhu je k dispozícii ohromné ​​množstvo najrôznejších farbiacich prípravkov v tých najrôznejších farbách. V podstate si stačí povedať farbu, ktorú na vlasoch chcete mať a potom si ju len kúpiť a aplikovať. Lepšie je samozrejme zájsť ku kaderníkovi, ale veľa ľudí to zvládne samo doma svojpomocne. Tu je však nutné si uvedomiť, že takéto farby sú často plné chemikálií, ktoré nie vždy môžu dobre reagovať na naše telo.

Z farbenia boj o život

Mladá študentka z Francúzska sa rozhodla, že si zafarbí vlasy, aby oživila svoj životný štýl. Netušila však, že sa z toho stane boj o život. Už pri nanášaní farby cítila, že sa deje niečo zlé a niečo nie je v poriadku. Začala ju pekelne páliť pokožka hlavy a začala jej tiež mierne opúchať hlava. Rozhodla sa teda farbu zmyť a následne použila antihistaminikum, krém proti bolesti a išla spať. Na druhý deň ju však čakalo veľmi nemilé prekvapenie.

Hospitalizovaná s adrenalínom

Keď sa pozrela do zrkadla, jej tvár, resp. hlava, pripomínala žiarovku, lebo bola príšerne opuchnutá. Alergická reakcia sa cez noc rapídne zhoršila, čo dievča nakoniec donútilo ihneď ísť do nemocnice. Tu bola okamžite hospitalizovaná a bol jej vpichnutý adrenalín. Všetko nakoniec dobre dopadlo, ale na tento zážitok dievča nikdy nezabudne. Buďte teda pri farbení vlasov doma veľmi opatrní.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 17. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.