Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ohromená mamička nemohla uveriť vlastným očiam: Jej bábätku cez noc narástol upírsky zub

reklama:
Ohromená mamička nemohla uveriť vlastným očiam: Jej bábätku cez noc narástol upírsky zub

Na prvý zúbok svojho chlapčeka rozhodne nezabudnú. Rodičia malého Oscara O´Byrne zo severného Írska ostali poriadne vystrašení po tom, ako objavili zvláštny úkaz v ústach svojho synčeka. Iba 11-týždňovému dieťaťu tam vyrástol nezvyčajne špicatý zub, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani taký malý upír.

Malo to byť ráno, ako mnohé iné, keby v rodine O´Byrne nemuseli riešiť pohotovostný stav. Mamička Tara šla okolo siedmej hodiny ráno skontrolovať svojho malého synčeka Oskara. “Zvyčajne mu dám cumlík a on opäť zaspinká ešte na hodinku, ale tentoraz stále plakal. Tak som ho vytiahla, prebalila a keď som ho šla nakŕmiť, našla som mu v ústach zub,” opísala šokujúci nález mama pre The Irish Mirror.

Nezvyčajne špicatý zúbok vyrástol ani nie trojmesačnému dieťaťu cez noc. Chlapča nedokázalo prestať plakať, a tak s ním vystrašená matka utekala vyhľadať odbornú pomoc. V nemocnici však prípadom ostali zaskočení aj samotní lekári. “Diskutovali o tom, či ide o zub, alebo nie. Neustále volali ďalších lekárov – nevedeli čo robiť,” spomína na okamihy neistoty Tara.

Dramatický sled udalostí napokon vyvrcholil v šťastný koniec. Chlapčeka sa ujala zubárka, ktorá jeho “tesáčik” vytiahla von. Aj sem si podľa slov mamičky prišli bizarný zub pofotiť ďalší lekári. “My sme si ho vzali domov, aby sme ho mohli Oskarovi ukázať, až bude starší,” dodala už pokojnejšia mamina.

Hoci boli rodičia z nálezu najprv mimoriadne šokovaní, s odstupom času nahliadajú na celú vec s úsmevom. “Ja a môj manžel sme sa na tom smiali, je to šialené – špeciálne v tomto ročnom období!” potvrdila Tara s tým, že ich synček sa dokonale pripravil na prichádzajúci Halloween. V príspevku na Facebooku potvrdila, že spolu s malým Oskarom čakajú na zúbkovú vílu.

Foto:Facebook/Tara O´Byrne

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.