Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Opustené trojčatá získali nový domov. Boli adoptované do jednej rodiny

reklama:
Opustené trojčatá získali nový domov. Boli adoptované do jednej rodiny

Adoptovať dieťa je veľmi závažné rozhodnutie. Dieťa totiž dokáže zmeniť život ľudí na nepoznanie. A to len keď je samo. Ak sa rozhodnete zaobstarať si hneď tri malé bábätká naraz, váš život sa pretočí hore nohami. Niekto nemá možnosť, keď sa mu deti narodia ako vlastné. Avšak ak sa narodia trojčatá, ktoré sú vlastnou matkou opustené, môže byť problém, nájsť pre nich domov. Vziať si na starosť tri deti naraz je obrovská výzva. Našťastie ale existujú ľudia, ktorí sa jej neboja. A súrodenci tak môžu zostať spolu.

Bezdetný pár

Andy a Sarah Justice boli párom, ktorý sa veľmi miloval. V živote im chýbalo jediné: dieťatko. Nech sa snažili akokoľvek, Sarah nemohla otehotnieť. A tak sa rozhodli, že získajú dieťa inak. Adopciou! Vyhliadli si tehotnú ženu, ktorá nechcela ísť na potrat, svoje dieťa si ale nemohla nechať. Rozhodli sa, že jej po celé tehotenstvo budú oporou. Sarah s ňou dokonca išla na prvý ultrazvuk. Aké bolo jej prekvapenie, keď sa namiesto jedného dieťatka objavili v lone matky dokonca tri deti! Andy a Sarah ale chceli dieťa natoľko, že sa rozhodli nechať si všetky.

Trojčatká sa narodili

Trojčatá sa narodili predčasne, v siedmom mesiaci tehotenstva. Museli zostať v nemocnici, kým nedosiahli dobrú váhu. Potom si ich manželia mohli vziať domov. Potom ale Sarah zistila, že je chorá. Diali sa s ňou naozaj podivné veci – únava, nevoľnosť, krvácanie ďasien. Išla teda k lekárovi. A ten zistil šokujúcu novinku, Sarah je tehotná. Manželia síce už doma tri deti mali, však boli z tejto správy nadšení. Ani na chvíľu neuvažovali o tom, že by sa niektorého z detí chceli vzdať.

Osud ich obdaril

Onedlho išla ale Sarah na kontrolu. To, čo zistila, ju úplne šokovalo. Keď manžel svoju ženu počul v telefóne, mal strach, že sa niečo stalo. Roztraseným hlasom oznamovala svojmu manželovi, že nečaká jedno, ale hneď dve deti!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.