Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Otec, ktorý búra stereotypy: Tanec so 4-ročným synom v princeznovskom kostýme

reklama:
Otec, ktorý búra stereotypy: Tanec so 4 ročným synom v princeznovskom kostýme

Robí len to, čo robí jeho dieťa šťastným! Ørjan Burøe je otecko z Nórska, ktorý rúca stereotypy. Keď mu jeho 4-ročný synček povedal, že si chce zatancovať na pieseň z obľúbenej rozprávky, chlap ako hora neváhal, obliekol sa do princeznovských šiat a poriadne to roztočil.

Malý Dexter miluje animovaný film Ľadové kráľovstvo (Frozen) a hlavná postavička Elsa je pre neho jednoducho superhrdinkou. Pred ockom neskrýval túžbu zatancovať si na ústrednú pieseň rozprávky. Muž si vypočul nielen synove priania, ale i hlas svojho srdca a zachoval sa naozaj ukážkovo.

Ørjan neodbil svojho syna, ani ho nezahriakol za to, že nepožiadal o autíčko či futbalovú loptu. Naopak, podporil ho v tom byť samým sebou a spoločne si užili kopu zábavy. Aby bolo ich tanečné číslo dokonalé, chlapci sa preobliekli do kostýmov. A nie len tak hocijakých, ale rovno do princeznovských, takých, ako nosí Elsa.

Video vyvolalo rôzne reakcie, väčšinou pozitívne, no našlo sa aj zopár takých, ktorým sa správanie otecka nepozdáva. Ørjan si však stojí za svojim skutkom. „Je dôležité učiť deti, že môžu robiť čokoľvek, čo chcú robiť,” povedal milujúci otec pre CBS News.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. januára 2019Zdroj www.youtube.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.