Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Otec kúpil v lekárni tajný recept, ktorý pomáha dieťaťu zaspať. Teraz ho chce mať každý rodič

reklama:
Otec kúpil v lekárni tajný recept, ktorý pomáha dieťaťu zaspať. Teraz ho chce mať každý rodič

Oteckovia pre svoje deti urobia čokoľvek. Rodičovský inštinkt je sila, ktorá môže chrániť, predvídať, čeliť a naprávať problémy, s ktorými sa dieťa stretne. Žiadny rodič nie je schopný ľahostajne sledovať, ako dieťa trpí, cíti nepohodlie alebo zápasí s nejakým problémom. Aj keď je problém výsledkom trochu bujnej fantázie, ktoré v dieťati prebúdza strach z príšerky v skrini. Pre malú Myu boli príšery veľmi desivé a v jej mysli také skutočné. Ale potom hrdinský otec našiel cestu von! Keď bol problém taký vážny, že Aaronova dcéra nemohla spať, a keď zaspala, prebudila sa s krikom, otec vedel, že je čas konať.

Väčšinou rodičia len skontrolujú pod posteľou a v skrini, zistia, že tam nič nie je, a dúfajú, že sa deti prestanú báť. Alebo len hovoria svojim deťom, že nič také ako monštrá neexistujú. To môže byť nielen neúčinné a pre niektoré deti dokonca traumatizujúce, preto by sme to rodičom neodporúčali. V rozhovore pre CTV News sa Aaron podelil o obavy Myi. „V noci vždy hovorila, že v jej izbe sú príšery. Niečo tam bolo, niečo tam bolo. Mala taký strach, že odmietala ísť spať, a keď zaspala, prebudila sa s krikom. A viete, aké dôležité sú sny pre dvojročné dieťa!”

Jej otec teda zašiel do miestnej lekárne pre recept na monštrum v spreji. Recept si dokonca nechal vytlačiť na fľaštičku, aby vyzerala realisticky. Tajná prísada? Voda! Väčšina spreja je voda, aj keď Aaron niekedy pridáva levanduľu, aby Myu upokojila a pomohla jej dobre spať. Teraz, keď bol zverejnený tajný recept, neuplynie deň, aby lekáreň nedostala od rodičov žiadosť o monštrum sprej pre ich deti. Pretože to naozaj funguje! Pre Myu to fungovalo. Lekárnik obdivuje Aaronov nápad, povedal:

„Myslel som, že je to naozaj roztomilé, a povedal som, že je to skvelý nápad a dúfam, že to bude fungovať! Rodičia sa Mye predtým snažili vysvetliť, že monštrá nie sú desivé.” "Snažili sme sa jej povedať, že tie príšery nie sú tak desivé, ako si myslí, ale aj keď nám chcela veriť, jej strach bol silnejší. No, nakoniec pomohlo vymyslieť si sprej proti príšerám"

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 31. októbra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.