Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pes, motivovaný jedlom, sa naučil slovo mama skôr ako dieťa

reklama:
Pes, motivovaný jedlom, sa naučil slovo mama skôr ako dieťa

Talentovaný chlpáč valcuje internet! Mamička Andrea túžila počuť to najsladšie znejúce slovko z úst svojho malého syna. Aby ho trošku posmelila, pripravila si pre neho chutnú odmenu. Ani vo sne ju však nenapadlo, že vďaka tomu sa vytúženého „mama” dočká od niekoho úplne iného.

V rodine Diaz-Giovanini z Utahu zavládla nekonečne dobrá nálada po tom, ako sa Andrea snažila naučiť slovíčko „mama” svojho 9-mesačného chlapčeka Sama. Aby ho dostatočne motivovala, mala pre neho prichystané jedlo za odmenu. Viac ako syna však zjavne inšpirovala štvornohého člena domácnosti Patcha, ktorý teraz rozosmieva celý svet.

Psík, ktorý mamičke a synovi pri výuke asistoval, si na maškrtu robil také chúťky, až vydal zvuk pripomínajúci požadované slovko ešte pred dieťaťom. Na celom príbehu je zábavná aj reakcia chlapčaťa na úspech svojho konkurenta. Samovi sa totiž zjavne nepozdáva, že sa chlpáč pokúša ukradnúť jeho slávu. Video, ktoré sa stalo hitom internetu, dostane do kolien aj vás.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. novembra 2018Zdroj www.wtfunvids.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.