Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pohár červeného vína pred spaním vám pomôže schudnúť. Vedci to potvrdzujú

reklama:
Pohár červeného vína pred spaním vám pomôže schudnúť. Vedci to potvrdzujú

Výskumníci z Washington State University a Harvard Medical School po výskume sú takmer jednomyseľní! Je to neuveriteľné.

Podľa nich pitie vína pred spaním môže byť čarovným spôsobom na chudnutie! Ako je to možné?

Ukázalo sa, že tento lahodný alkoholický nápoj účinne bojuje proti tukovému tkanivu. Nový výskum Washington State University ukázal, že resveratrol, ktorý je silným antioxidantom, dokáže premeniť “bielu” tukovú tkaninu na “béžovú”, ktorú je oveľa jednoduchšie spáliť.

Na druhej strane Harvard Medical School vykonala ďalšiu štúdiu. Viac ako 20 000 žien bolo pozorovaných až 13 rokov. Vďaka tomu sa ukázalo, že pitie 2 pohárov červeného vína denne znižuje riziko nadváhy až o 70%. Víno vo večerných hodinách tiež účinne potláča chuť do jedla a pomáha pri znižovaní hladiny cholesterolu.

Ste spokojný s touto správou?

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.