Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pokiaľ ste ospalí počas dňa,môže ísť o veľmi nebezpečný príznak

reklama:
Pokiaľ ste ospalí počas dňa,môže ísť o veľmi nebezpečný príznak

Lekár vysvetlil, prečo by ste nemali počas dňa spať

Aleksey Melekhin, kandidát psychologických vied, klinický psychológ najvyššej kvalifikačnej kategórie, uviedol, prečo by dospelí mali zo svojho životného štýlu vylúčiť denný spánok.

Podľa lekára denný spánok narušuje cykly bdelosti a odpočinku, čo negatívne ovplyvňuje fungovanie nervového systému. Aj keď ste v noci úplne neodpočívali, neodporúča sa spať počas dňa.

„Ak spíte počas dňa, vezmite si hodinky, potom vás taký sen samozrejme vo dne osvieži, ale je pravdepodobnosť, že tu budú rušivé sny, nočné mory, povrchný spánok v noci sa zvýši na 80 percent,“ vysvetlil odborník.

Odporúča vám cvičiť a vetrať miestnosti častejšie, pretože prúd čerstvého vzduchu umožní vášmu mozgu prijímať viac kyslíka.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.