Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pokladníčka povedala dievčaťu, aby si vybrala inú bábiku. Odpoveď dieťaťa ju zrazila z nôh

reklama:
Pokladníčka povedala dievčaťu, aby si vybrala inú bábiku. Odpoveď dieťaťa ju zrazila z nôh

Môže malé dieťa niečo naučiť dospelú ženu? Ukazuje sa, že áno. Malá Sophia si v supermarkete vybrala bábiku, o ktorej pokladníčka usúdila, že je pre ňu nevhodná. K výberu dieťaťa sa vyjadrila a dostalo sa jej adekvátnej odpovede. Mamička Sophie popísala situáciu na sociálnej sieti.

„Nick a ja sme nášmu dievčatku Sophii povedali, že keď sa sama naučí používať záchod, bude si môcť vybrať darček ako odmenu. Samozrejme chcela bábiku. Sophie miluje všetky bábiky. Keď sme stáli pri pokladni, pokladníčka sa spýtala, či Sophie ide na oslavu narodenín svojej kamarátky. Obaja sme sa na ňu prekvapene pozreli a ona ukázala prstom na bábiku a spýtala sa, či Sophie vybrala tento darček pre svoju kamarátku. Sophie stále nechápala, čo tým myslela, a tak som pani vysvetlila, že to bola odmena mojej dcéry.”

„Pokladníčka na mňa udivene pozerala a potom sa drzo spýtala, či si Sophia nechce vybrať inú bábiku. Sophia bola prekvapená, keď povedala, že si má vybrať inú bábiku. Pokladníčka sa nepustila a vysvetlila Sophii, že bábika nevyzerá ako ona a že v obchode majú veľa bábik takých pekných ako Sophie. To ma naozaj naštvalo, ale než som stačila odpovedať, Sophie ukázala bábiku a povedala." Vyzerá ako ja!” Ona je doktorka a ja budem tiež doktorka. Ja som pekná a ona tiež. Vidíš jej krásne vlasy? A má stetoskop!”

Tento incident dokazuje, že sa nerodíme s presvedčením, že sme iní. Všetci sme si rovní, nehľadiac na to, akú farbu pleti máme.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.