Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Potvrdené! Vedci zistili, že manželia spôsobujú ženám 2x väčší stres ako ich deti

reklama:
Potvrdené! Vedci zistili, že manželia spôsobujú ženám 2x väčší stres ako ich deti

A je to konečne potvrdené!

Hoci sú deti občas naozaj veľmi zlé, pravda je taká, že nie sú hlavným zdrojom stresu u žien! Vedci potvrdili, že sú to manželia!

Raz jeden muž v krčme žartoval o tom, že je otcom dvoch úžasných detí a že je to úplne skvelé, avšak jeho žena má deti tri. Nebol ďaleko od pravdy, muži sa občas stávajú ďalším dieťaťom.

Aj keď si to muži často neuvedomujú, chovajú sa ako deti

Nie takým spôsobom, že sa hrajú s hračkami a hnevajú, to samozrejme nie, ale takým spôsobom, že žene v domácnosti nepomôžu a vyžadujú, aby o nich bolo postarané.

Ruku na srdce

Ak žena nájde muža, ktorý je schopný pomáhať s domácimi prácami, je schopný kedykoľvek a čokoľvek opraviť, je schopný uvariť , žena má v tomto prípade obrovské šťastie.

Väčšina mužov je totiž presný opak a to, že im žena uvarí, že im vyperie, postará sa o nich a ešte sa pri tom bude starať o deti, berú ako samozrejmosť! Je to však obrovská chyba a väčšina mužov by sa mala nad svojím správaním zamyslieť.

Správny muž by totiž nemal žene pridávať starosti a stres, ale mal by jej pomáhať, a zbaviť sa stresu. Presne to by mal robiť každý správny muž a pokiaľ to nerobíte, mali by ste sa nad svojím správaním zamyslieť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.