Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Prádlo vyvinuté špeciálne pre oteckov: Počuli ste už o boxerkách, ktoré chránia mužskú pýchu pred deťmi?

reklama:
Prádlo vyvinuté špeciálne pre oteckov: Počuli ste už o boxerkách, ktoré chránia mužskú pýchu pred deťmi?

Výrobok, ktorí si určite zamiluje každý tatino! Na trhu sa objavili pánske boxerky, ktorých úlohou má byť ochrana mužskej pýchy pred bolestivými buchnátmi od detí.

Ktorý otecko by to nepoznal? Pri bláznivej hre s ratolesťami občas dochádza k úrazom, z ktorých sa tlačia slzy do očí. Špicaté detské lakte a často nekoordinované nôžky dokážu ublížiť v tých najcitlivejších miestach.

Spoločnosť Fridababy prišla s originálnym riešením problému. Vytvorili na prvý pohľad zábavný, ale účinný produkt, ktorého úlohou je ochrániť najcennejší mužský poklad. Prvé spodné prádlo na svete chrániace pred deťmi nesie názov FridaBalls.

Boxerky sú vybavené vystuženým ochranným vrecúškom, ktorého úlohou je zmierniť ranu od dieťaťa a udržať tak mužskú pýchu v bezpečí. Zároveń je toto prádlo vytvorené z priedušného, elastického materiálu, takže zabezpečuje pocit komfortu. Cena produktu je $27,99.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj www.popsugar.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.