Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Predstavujeme Towelkiny: Najhorúcejší a najmätúcejší trend prichádzajúcej letnej sezóny

reklama:
Predstavujeme Towelkiny: Najhorúcejší a najmätúcejší trend prichádzajúcej letnej sezóny

Leto je už za dverami a vy sa v duchu vidíte na pláži? Keď sa najbližšie vyberiete ku vode, nezabudnite si okrem klobúka, okuliarov a opaľovacieho krému pribaliť aj najnovšiu módnu vychytávku, takzvané “towelkiny”.

Na trhu sa objavil nový druh plážového oblečenia – plavky, ktoré poslúžia aj ako uterák. Alebo je to skôr naopak a ide o osušku, ktorá sa tvári ako plavky?

Sto percentný bavlnený froté výrobok má v sebe tri otvory. Jeden slúži na hlavu a dalšie dva sú určené pre nohy. Podľa popisu k produktu by chrbát mal byť otvorený. Otázka však znie, ako sa v niečom takom dá kúpať či plnohodnotne opaľovať?

Towelkiny sa predávajú za sumu 199 dolárov. Aktuálne sú dostupné v jednej univerzálnej veľkosti a v dvoch farebných prevedeniach – ružovej a zlatej. Tak čo, stanú sa súčasťou aj vášho letného šatníka?

Titulné foto: Special Special/Tiphero

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. mája 2019Zdroj tiphero.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.