Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Prekvapenie pre chlapčeka, ktorého neposlúchajú nôžky: Vďaka zamestnancom obchodu môže chodiť

reklama:
Prekvapenie pre chlapčeka, ktorého neposlúchajú nôžky: Vďaka zamestnancom obchodu môže chodiť

Gesto, ktoré dojíma. Zamestnanci obchodného reťazca pripravili pre neznámeho chlapčeka s neurologickou diagnózou krásny darček.

Malý Logan sa narodil s hypotoniou, teda ochabnutým svalstvom. Toto ochorenie spôsobuje, že dvojročného chlapčeka neposlúchajú jeho nožičky a chôdza je pre neho veľkou výzvou. Nádej pre rodinu predstavovalo chodítko, ktoré by rozkošnému dieťaťu uľahčilo prvé kroky.

Rodičia Logana si neboli istí, či pomôcku preplatí poisťovňa, a tak dostali nápad vyrobiť si ju svojpomocne. Zašli do obchodu známeho ako Home Depot a vysvetlili zamestnancom svoj plán vo viere, že im poradia, aký materiál bude najvhodnejšie nakúpiť.

Pracovníci prevádzky po vypočutí problému poslali rodičov so synom na zmrzlinu. Hoci tí sprvu nerozumeli tejto zvláštnej požiadavke, urobili, čo im kázali a do obchodu sa vrátili až po nejakom čase. To, čo ich tam čakalo, im vyrazilo dych.

Zamestnanci Home Depot pripravili pre Logana vlastné chodítko, ručne vyrobené a, hlavne, úplne zadarmo. Šokovaní rodičia boli dojatí šťastím a ich malý synček vzrušený z toho, že môže chodiť s nepoznanou ľahkosťou. Úsmev, ktorý rozžiaril jeho tváričku, bol tou najväčšou odmenou, akú mohli nesebeckí pracovníci dostať.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.