Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Príbeh chlapca. Život je niekedy veľmi zložitý

reklama:
Príbeh chlapca. Život je niekedy veľmi zložitý

Príbeh pochádza z Los Angeles a hovorí o 38 ročnom Isaura Aguirre, ktorý týral a mučil osemročného syna svojej priateľky. A to len z toho dôvodu, že sa mu zdal byť chlapec homosexuál. Každý určite vie, že takto v nízkom veku nie je možné rozpoznať presnú orientáciu. Príbeh bohužiaľ skončil smrťou dieťaťa, ktorá zasiahla veľkú časť populácie.

Čo sa dialo pred smrťou

Než malý chlapec menom Gabriel zomrel, musel každý deň znášať nadávky, urážky, ale aj veľké týranie a mučenie od svojho nevlastného otca. V priebehu vyšetrovania vyšlo najavo, akých činov sa hrozný otčim dopúšťal na nevlastnom synovi. Muž si vyrobil domáci koreninový sprej a osemročného chlapca s ním striekal do tváre. To je však jedna z mála týrajúcich metód. Ako ďalšie ho otčim nútil jesť svoje, ale aj ich výkaly, po ktorých malý chlapec zvracal. Nesmel spať vo svojej posteli, mohol zostať iba zamknutý v skrini, pretože bol chlapec údajne veľmi špinavý. Skriňu muž upevnil a utesnil tak, aby z neho nebolo počuť krik dieťaťa. Bohužiaľ svojho nevlastného syna pálili cigaretami, a nakoniec ho zastrelil pištoľou.

Matka bola všetkého svedkom a nezasiahla

Čo to je teda za matku, ktorá nechá svoje jediné dieťa týrať cudzím človekom? Naozaj, Gabrielova matka nezasiahla a pokojne sa všetkému prizerala. A čo je najhoršie? V týchto hrozných činoch pomáhala svojmu priateľovi. Akonáhle si pár uvedomil, že je Gabriel mŕtvy, zavolali tiesňovú linku, aby sa z ich otrasných kamufláž vyplietli. Našťastie ale vyšetrovatelia aj súd určili, že chlapec zomrel po násilnom afekte a utrpel neuveriteľné zranenia nezlučiteľné so životom.

Výsluch

Počas výsluchu otčim oznámil, že chlapca strelil desaťkrát do hlavy a dvadsaťkrát do nebohého tela. Ďalej strieľal, ale už nepočítal strely. Život malého chlapca bol určite utrpením a bohužiaľ sa mu včas nedostalo žiadnej záchrany.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. júla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.