Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Projekt naplnený láskou: Mamička organizuje narodeninové párty pre deti bezdomovcov

reklama:
Projekt naplnený láskou: Mamička organizuje narodeninové párty pre deti bezdomovcov

Robí úžasnú vec, za ktorú si zaslúži obdiv. Texaská mamička Paige Chenault rozdáva radosť drobcom, ktorí nemali v živote príliš veľa šťastia. Ako deti bezdomovcov by pravdepodobne poriadnu párty len tak nezažili. Vďaka žene s veľkým srdcom však o oslave narodenín nemusia len snívať.

Impulz, ktorý priviedol bývalú organizátorku svadieb k práci s deťmi, prišiel v roku 2008, keď bola sama prvýkrát tehotná. V časopise narazila na smutný článok o chudobnom chlapčekovi z Haiti. Príbeh úbohého dieťaťa ju dojal natoľko, že začala zvažovať, ako pomôcť jemu podobným drobčekom.

Paige začala dobrovoľníčiť v bezdomoveckom útulku v Dallase, kde po prvý raz usporiadala detskú narodeninovú párty. Tam si uvedomila, že ide o oveľa viac ako len obyčajnú oslavu. “Ide o spojenie. jednotu,” povedala žena a dodala: “Uvedomila som si, že sme súčasťou niečoho veľkého”

Nesebecká mamička založila neziskovú organizáciu The Birthday Party Project, vďaka ktorej sa už rozžiarili očká mnohých detí. Dnes Paigein projekt prináša radosť malým anjelikom v 15 mestách vrátane Dallasu, Houstonu, Los Angeles, San Francisca, Chicaga, New Yorku a Washingtonu.

Nádherná iniciatíva neostala bez povšimnutia. Paige bola ocenená v rámci kampane automobilky Toyota, ktorá oslavuje ženy – inovátorky, prinášajúce do spoločnosti pozitívnu zmenu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. januára 2019Zdroj www.bhg.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.