Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Reakcia na narodenie nového člena kráľovskej rodiny: Zlaté korunky pre všetky bábätká

reklama:
Reakcia na narodenie nového člena kráľovskej rodiny: Zlaté korunky pre všetky bábätká

Už navždy budú oslavovať spolu. Len nedávno médiá ohlásili narodenie prvého potomka princa Harryho a jeho polovičky Meghan Markle. Bábätká, ktoré v ten istý deň prišli na svet v jednej kalifornskej nemocnici, dostali na počesť výnimočnej udalosti milý darček.

V pondelok 6. mája 2019 sa vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu stali šťastnými rodičmi ich prvorodeného synčeka. Chlapček, ktorý dostal meno Archie Harrison Mountbatten-Windsor, však rozhodne nie je jediné bábätko narodené v tento dátum.

Len chodbami nemocnice v San Franciscu sa v rovnaký deň začal ozývať plač až ôsmich novorodencov. Každý jeden z nich dostal na počesť ich kráľovského spoluoslávenca rozkošné pletené korunky. Originálnu ozdobu hlávky vytvorila pre bábätká zdravotná sestra June Shiraki.

Väčšina drobčekov svoju “korunováciu” sladko prespala, no na deň kedy sa narodilli budú mať roztomilú pamiatku. A hoci možno majú tieto bábätká o niečo menej vznešený pôvod ako malý Archie, pre svojich rodičov sú predsa len tými najúžasnejšími princami a princezničkami pod slnkom.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. mája 2019Zdroj www.insideedition.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.