Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rodičia prinútili šesťročné dieťa bežať maratón, ľudia na internete zúria

reklama:
Rodičia prinútili šesťročné dieťa bežať maratón, ľudia na internete zúria

V dnešnej dobe možno za influencera označiť prakticky kohokoľvek, čo ale neznamená, že ním v skutočnosti je. Títo rodičia sa rozhodli propagovať produkt na svojom dieťati. Rozhodli sa vziať 6 ročného na mnohokilometrový maratón. Za odmenu mu sľúbili veľké vrece zemiačikov. A skutočne sa stali známymi, dokonca aj v celoštátnych médiách. Ale nie úplne tak, ako si to predstavovali.

Dvojica influencerských rodičov sa rozhodla vziať svojho 6 ročného syna na maratón. Dieťa muselo ubehnúť spoločne s nimi maratón. Teraz sa sťažujú, že im používatelia internetu „ničia životy“. Bena a Kami žijú trvalo v USA. Začiatkom mája zverejnili fotku svojho syna, ako drží krabičku zemiačikov. Príbeh tejto fotografie však používateľov internetu rozzúril. Ukázalo sa, že rodičia mali dieťa nútiť k maratónu, pretože „Pringels dostávajú bežci na 32. kilometri“.

Keď však po 7 hodinách dosiahli túto fázu, ukázalo sa, že žiadne zemiačiky nezostali. Chlapec mal zvyšok maratónu preplakať a „spomaliť rodičov“, tak ho podplatili sľubom, že až dorazí do cieľa, kúpia mu veľký balíček chipsov.

Malý Rainier mal problémy ubehnúť tak dlhú trať. Každé tri minúty si chcel dať pauzu a sadnúť si. „Plakal a bežali sme veľmi pomaly, tak som mu povedala, že mu kúpim dva balíčky, keď bude ďalej behať. Musela som mu sľúbiť ešte jeden balíček, aby bol v cieli na rodinnej fotke,“ napísala matka dieťaťa s odzbrojujúcou úprimnosťou.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 17. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.