Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rodina v znamení blížencov a raka

reklama:
Rodina v znamení blížencov a raka

Ktoré znamenia sa k sebe najviac hodia? Boli by ste prekvapení, aké kombinácie sú tými ideálnymi. Talianska domácnosť či nudný ideál? Nájdete sa v našom článku?

Muž blíženci: Aktívny muž ktorý rád športuje, alebo aspoň v práci potrebuje byť na 100 miestach naraz. Je veľmi cieľavedomý a energický. Je takisto aj priateľský, a preto má veľké množstvo kamarátov. Nikdy nie je sám, vždy má spoločnosť ľudí, ktorých si ľahko a rýchlo získa svojou aktívnou a extrovertnou povahou. Ako otec veľa vymýšľa. Musí toho s ratolesťou veľa skúsiť, rôzne výlety do prírody, bicyklovanie, futbal ale deti si ho užijú aj keď sú menšie pri púšťaní šarkana alebo sa spolu hrajú na naháňačky. Detičky majú pri ňom takmer vždy dobrú náladu, lebo tatino sa veľa smeje a spolu s ním aj všetci navôkol :- ).

Žena blíženci: Je to energická osobnosť, ktorá dokáže robiť veľa vecí naraz. Pokojne zvládne aj výchovu dieťaťa a popritom nejakú prácu. Je však trochu nevyspytateľná. Čo sa týka zamestnaní vhodnejšie je energické zamestnanie, pri ktorom sa vybúri, lebo má prirodzene veľa energie. Je to dobrá kamarátka a ešte lepšia milenka, je dosť aktívna, a tak má energie na rozdávanie. Ako partnerka je rovnako vášnivá a aktívna vo vzťahu. Ako matka je starostlivá, avšak od malička učí deti, aby krôčik za krôčikom zdolávali životné míľniky sami. Deti sa pri nej nasmejú a aktivít majú viac ako dosť.

Kto sa k vám hodí?

Blíženci sú extrovertní ľudia, ktorí k sebe lákajú či už podobné typy alebo aj zasnené znamenia ako ryby či vodnárov. Tí ich trochu skrotia, no môže nastať prílišný súlad záujmov, a teda každý z nich bude chcieť spoznávať veľa nového.

Dieťa blíženci: Energické dieťa, ktoré je vedené ku samostatnosti si od malička poradí s mnohými problémami. Okolo seba má veľa kamarátov, ktorým je tým najlepším a najusmievavejším priateľom. Zároveň však aj dobre poradí.

Muž rak: Podobne ako blíženci je priateľský a má rád kolektív. To platí ohľadom športov, ohľadom práce ale aj ohľadom rodiny. Je to rodinný typ a rovnako tak aj vzťahový. Rád s niekým chodí, lebo sa rád cíti byť milovaný a zbožňovaný. Ľahko sa urazí, je vznetlivý a ľudia si musia trochu dávať pozor, čo pri ňom povedia. Je rád kreatívny, a preto sa môže po pracovnej stránke uplatniť aj v takýchto povolaniach ako moderátor, maliar, spevák. Ako otec je starostlivý a zapálený do svojho poslania, o svoje deti sa príkladne stará.

Žena rak: Je to obetavá matka, ktorá svoje deti chráni. Dokáže im venovať toľko času, že sa naozaj necítia byť odstrčené. Na oplátku od detí ale aj od partnera rada počuje, že ju milujú a nevedia bez nej existovať. Ženy v tomto znamení dokážu byť tvrdohlavé a ísť si svojhlavo za svojím. Račice sú kreatívne, a preto podobne ako muži v tomto znamení sa môžu uplatniť aj v takomto okruhu práce.

Kto sa k vám hodí?

Strelec a rak po sebe túžia celkom vášnivo najmä po sexuálnej stránke. Po citovej stránke si viac sadne so škorpiónom.

Dieťa rak: Toto dieťa sa rado cíti byť milované. Vyžaduje si od rodičov veľa pozornosti, chce byť túžobne očakávané každý deň, keď príde zo školy. Ako protislužbu miluje celým srdcom a na svoju rodinu nedá dopustiť. Je kreatívne a to v ňom treba podporiť.

Pokračovanie už čoskoro. Nabudúce nás čaká rodina v znamení leva a panny.

Foto: Pixabay.com

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. apríla 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.