Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rozkošné svadobné prekvapenie: Nečakaný dar od ženícha nevestu dojal nevestu k slzám

reklama:
Rozkošné svadobné prekvapenie: Nečakaný dar od ženícha nevestu dojal nevestu k slzám

Niekedy stačí tak málo, aby ste toho druhého urobili šťastným. Orion a Kaylee sa rozhodli spečatiť svoju lásku pred oltárom, no ešte pred tým si chceli urobiť svadobné zábery na pamiatku. Súčasťou fotografovania sa stalo krásne prekvapenie, ktoré nevesta nečakala ani v najtajnejšom sne.

Orion a Kaylee začali spolu bývať niekoľko mesiacov pred svadbou. Kým ešte nemali spoločnú domácnosť, Kaylee bola zvyknutá, že súčasťou jej domácnosti je aj rodinná mačička. Orion však nechcel žiadne domáce zvieratká, a tak sa jeho nastávajúca musela zmieriť s tým, že budú len dvaja.

Po čase zamilovaný muž zmenil postoj a zaumienil si, že pre lásku svojho života urobí niečo krásne a vyčarí jej tak úsmev na tvári. Na svadobné fotografovanie si pripravil prekvapenie, o ktorom jeho nastávajúca ani len netušila. Zábery, ktoré vznikli, hovoria za všetko.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 22. júla 2023Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.