Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Šesťdesiatosemročný muž opustil svoju šesťdesiatročnú manželku po tom, čo mu porodila dieťa. Neuveríte, ako to odôvodnil

Šesťdesiatosemročný muž opustil svoju šesťdesiatročnú manželku po tom, čo mu porodila dieťa. Neuveríte, ako to odôvodnil

reklama:
Šesťdesiatosemročný muž opustil svoju šesťdesiatročnú manželku po tom, čo mu porodila dieťa. Neuveríte, ako to odôvodnil

Atifa Liadzhi a Serif Nokiy sa pokúšali mať dieťa dvadsať rokov, ale ich pokusy boli márne, a preto neboli schopní spoznať svoje rodičovské šťastie. Po nejakej dobe už Serif stratil nádej a nejako rezignoval na skutočnosť, že jeho rodina bude pokračovať. Jeho manželka však pokračovala v liečbe neplodnosti a nestrácala nádej. Úsilie Atify vyústilo v jej otehotnenie vo veku 60 rokov.

Budúca matka bola v nebi, vždy snívala o tom, že sa stane matkou. Jej manžel jej nadšenie nezdieľal. Keď sa narodila malá Alina, Serif opustil svoju ženu a malú dcéru. „Dostala, čo chcela. Teraz je šťastná,“ povedal Serif. Vysvetlil, že má slabé srdce a že má cukrovku. Neustály krik dieťaťa mu bráni normálne spať, čo môže výrazne zhoršiť jeho zdravie. Pokiaľ ide o Atifu, vzhľadom na jej vek nemožno ani jej zdravie nazvať dokonalým. Navyše jej finančná situácia je veľmi zlá. Je však odhodlaná dať svojej dlho očakávanej dcére všetko, čo potrebuje, a dúfa v pomoc starajúcich sa ľudí.

Serif nesúhlasil s tým, aby dieťaťu dal jeho priezvisko. Okrem toho vytrvalo odmieta akýkoľvek vzťah so svojou rodinou. Muž nechce, aby jeho meno bolo nejako spojené s Atifou a novonarodenou Alinou. Tento postoj bývalého manžela Atifu nezlomil, pretože teraz má niekoho, koho by silne milovala a starala sa oň. Preto musí byť silná a nesmie sa vzdávať. Žena nielen otehotnela, ale porodila úplne zdravé dievča. „Vedela som, že je to pre mňa obrovské riziko. Ale celý život som chcela mať dieťa a teraz sa mi splnil sen.”

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.