Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sestrička zverejnila fotku pred koronou a po 8 mesiacoch boja s ňou: Záber obletel svet

reklama:
Sestrička zverejnila fotku pred koronou a po 8 mesiacoch boja s ňou: Záber obletel svet

Koronavírus si vyberá svoju daň! Sestričkine fotky porovnávajú začiatok boja s pandémiou a jej priebeh. Zničená tvár ženy hovorí za všetko.

VIAC K TÉME KORONAVÍRUS TU

Zdravotná sestra Kathryn zverejnila fotky sa svojom Twitteri. Prvá fotka demonštruje stav pred vypuknutím pandémie a druhá hovorí o jej priebehu. Tá jasne ukazuje, že koronavírus si u pracovníkov v prvej línii vyberá svoju daň.

Britskí vedci skúmali nový kmeň koronavírusu: Desivé zistenie

Kathryn len pred ôsmimi mesiacmi začala pracovať ako zdravotná sestra v Tennessee. Začiatok jej pôsobenia v nemocnici dokumentuje prvá fotka, ktorú zverejnila na sociálnej sieti. Self však už rozpráva iný príbeh. Za jej zničenú tvárou sa skrýva vyčerpanosť po 12-hodinovej víkendové šichte.

Slovenský jasnovidec predpovedal, kedy skončí pandémie, odhaľte jeho proroctvo

„Milujem túto prácu. Neočakávala som však, že budem čerstvú zdravotnou sestrou uprostred spolitizovanej pandémie, ale neviem si predstaviť robiť nič iné ani v týchto ťažkých časoch. Starostlivosť o najviac chorých pacientov je pre mňa česť a veľmi si ich vážim, „cituje sestru portál Ladbible.

Sestrička vyzvala verejnosť, aby pandémiu brala vážne. „Covid je brutálny choroba a nepriala by som ju ani môjmu najväčšiemu nepriateľovi. Pochopte prosím, že nechráni len seba, ale aj ľudí okolo vás. “

Britskí vedci skúmali nový kmeň koronavírusu: Desivé zistenie

VIAC K TÉME KORONAVÍRUS TU

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. decembra 2020Zdroj facebook

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.