Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sexi postava ako pomsta – táto mamička to bývalému manželovi riadne natrela

reklama:

Tridsaťštyriročná Betsy Ayalová z Houstonu v Texase zažila riadny šok. Zistila, že ju manžel podvádza. Aby toho nebolo dosť, pred milenkou ju nazýval tučnou kravou. Nezložila sa však a pomstila sa mu spôsobom, ktorý pomohol aj jej, aby mohla začať nový život.

A post shared by Betsy Ayala (@queen_b_b) on Jul 4, 2018 at 2:01pm PDT

Po pôrode dcérky Isabelly vážila Betsy takmer 120 kíl. Len šesť mesiacov na to našla u manžela správy, ktoré jej zlomili srdce. Boli spolu od strednej školy, bol pre ňu všetkým a potom si o sebe prečítala, že je tučnou kravou.

Aj keď to nebolo ľahké, rozhodla sa zabojovať a sladkosti vymenila za zdravšie alternatívy. Teraz chodí do posilovne šesťkrát týždenne a váži neuveriteľných 72 kíl.

Nevera ako dar z nebies

Betsin boj s váhou začal už v puberte, keď trpela úzkostnými stavmi, ktoré sa s ňou ťahali aj v dospelosti. Jedlo používala na zahnanie smútku, no keď sa prejedla, bolo to ešte horšie. A tak sa ocitla v bludnom kruhu.

A post shared by Betsy Ayala (@queen_b_b) on Jun 26, 2018 at 10:57am PDT

Manželovu neveru s odstupom času vníma ako šťastie, pretože ju dokázala nakopnúť. “Nevedela som, čo v tom čase so sebou robiť,” priznáva.

“Stále som sa modlila, aby som dokázala zmeniť svoj život a moje modlitby boli vyslyšané, len možno nie tak, ako som si to predstavovala. Ale dostala som druhú šancu na nový začiatok a za to som vďačná,” citoval ju Daily mail. “Plakala som po každom cvičení, ale chcela som, aby bola na mňa moja dcéra hrdá a aby som jej šla príkladom.”

Teraz už bývalému manželovi Betsy odpustila. Verí, že práve telesná zmena jej pomohla aj k tej duševnej a vie, že dokáže omnoho viac, ako si myslela. A čo je najdôležitejšie, je konečne šťastná.

A post shared by Betsy Ayala (@queen_b_b) on Apr 11, 2018 at 12:40pm PDT

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj Daily mail

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.