Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sila sesterskej lásky: Žena sa chystá porodiť svojej dvojičke dve bábätká

reklama:
Sila sesterskej lásky: Žena sa chystá porodiť svojej dvojičke dve bábätká

Darček, aký nemá obdobu. Žena z Portlandu v Oregone sa podujala na naozaj krásny skutok. Keď zistila, že jej milovaná sestra nemôže otehotnieť, rozhodla sa, že bábätko pre ňu vynosí. Čo osud nechcel, jej dvojička sa vďaka nej stane hneď dvojnásobnou mamou.

Whitney Bliesner veľmi túžila priviesť na svet svoje vlastné potomstvo, no pre zdravotné problémy sa jej to nepodarilo. Jej šance na otehotnenie padli na bod mrazu po tom, ako jej lekári diagnostikovali zriedkavú genetickú chorobu.

Keď sa o nešťastí svojej sestry – dvojičky dopočula Jill Noe, neváhala a ponúkla jej riešenie. Dobrovoľne sa prihlásila, že jej vytúžené dieťatko vynosí. O čo väčšia bola radosť Whitney, keď sa dozvedela, že jej skvelá sestra nenosí pod srdcom jedného drobčeka, ale rovno dvoch.

Dnes je Jill Noe v pokročilom štádiu tehotenstva a celá rodina sa nevie dočkať, kedy privedie na svet zdravé dvojičky. Chlapček a dievčatko by sa mali narodiť 6. júna.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. apríla 2019Zdroj abc13.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.