Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šokujúci trest pre malého syna za rozbitie mobilu

reklama:
Šokujúci trest pre malého syna za rozbitie mobilu

Väčšina rodičov svoje deti miluje a starostlivo sa o ne stará. Je tiež rad ľudí, ktorí z rôznych dôvodov deti mať nemôžu a pokiaľ nezvolia inú cestu, ako sa stať rodičmi, treba adopciu.

Na druhej strane sú však smutné prípady, keď sa rodia nechcené deti, o ktoré sa poriadne nikto nestará a ktoré sa stávajú terčom útokov tak v rámci rodiny, tak aj mimo nej. Takých detí je bohužiaľ na svete obrovské množstvo a každý konkrétny prípad verejnosť vždy znovu zasiahne, podobne, ako napríklad násilie voči seniorom, zdravotne postihnutým alebo iným osobám, ktoré sa nemôžu brániť.

Otrasný prípad z Bolívie

Britský denník Daily Mirror nedávno zverejnil smutný príbeh z Bolívie. Jednalo sa o domácnosť, v ktorej žila matka a jej dve deti, trinásťročná dcéra a dvojročný syn. Matka bola v inkriminovaný deň v práci a dcéra mala za úlohu dohliadať na malého brata.

Ten pri hre poškodil matkinu kreditnú kartu a najmä mobilný telefón, ktorý si nechala doma. Keď sa matka vrátila z práce a zistila, čo sa stalo, začala syna fyzicky trestať. Neovládla sa však a k bitiu použila hrubé násilie a doteraz nešpecifikovaný nástroj, ktorým mohla byť palica alebo prípadne i kovový drôt.

Dohra

Chlapcovi sa našťastie dostalo urýchlenej lekárskej pomoci, kedy lekári konštatovali ťažké poranenia v oblasti chrbta i tváre.

Z ďalšieho vyšetrovania vyplynulo, že nešlo o ojedinelý útok, kedy na sociálne sieti prenikli fotografie preukazujúce protiprávne správanie matky už v minulosti. Aj vďaka tomu sa podarilo dotknutú ženu obratom zatknúť a teraz prebieha jej stíhanie vo veci zneužívania dieťaťa. Spolu s matkou je stíhaná ešte ďalšia osoba, o ktorej zatiaľ nie sú dostupné žiadne informácie.

Informácie nie sú bohužiaľ ani o zdravotnom stave chlapca, ale možno len dúfať, že sa čoskoro uzdraví nielen fyzicky, ale aj psychicky a nájde rodinu, ktorá ho bude milovať a dá mu šancu prežiť naozajstné detstvo.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. augusta 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.