Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Starenka (86) v top kondícii: Raňajšími prechádzkami okolo obývačky zhodila 54 kíl

reklama:
Starenka (86) v top kondícii: Raňajšími prechádzkami okolo obývačky zhodila 54 kíl

Kto nechce, hľadá dôvody, kto chce, hľadá spôsoby! Jessica Slaughter je 86-ročná dáma, ktorá si počas svojho života s chuťou dopriala nezdravé jedlá či koláčiky. Prišiel však čas, kedy si povedala dosť! a rozhodla sa zhodiť kilá navyše. Nakoľko sa však bála sama chodiť von, musela sa vynájsť a nájsť spôsob, ako byť aktívna aj za dverami svojho bytu.

Nie každý má členstvo v posilňovni alebo odhodlanie športovať vonku. Obzvlášť v nevľúdnom zimnom období sa hlavne starší ľudia boja čo i len vyjsť do ulíc, aby náhodou nedošli na šmykľavom chodníku k úrazu. To bol i prípad Jessicy Slaughter, ktorá však nemienila ostať pasívna.

Túžba po lepšej kondícii priviedla čipernú babičku k presvedčeniu, že dostatok pohybu môže mať aj vo svojom príbytku. A tak každé ráno urobí 3000 krokov bez toho, aby opustila priestory bytu. Nepoužíva pri tom žiaden bežiaci pás, ale jednoducho chodí tam a späť z obývačky do kuchyne.

Fantastické výsledky

Výsledky tejto dámy v rokoch sú pozoruhodné. Napriek tomu, že chôdza po byte je jediným pohybom, ktorý vykonáva, pomohla jej zhodiť už 54 kíl. Novonadobudnutý životný štýl jej pomáha udržiavať aj zdravšia vegánska strava a množstvo ovocia či zeleniny.

Jessica Slaughter je dnes pravdepodobne zdravšia ako kedykoľvek predtým a svojou odhodlanosťou je príkladom pre všetky generácie. Sama túži povzbudiť svojich rovesníkov. “Chcem len, aby si starší ľudia uvedomili, že to, že sme dosiahli určitý vek neznamená, že musíme prestať žiť. Chcem im povedať, že existuje aj lepší spôsob života, ak sa preň rozhodnú,” uzavrela.

Foto: KSDK News, tiphero.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. decembra 2023Zdroj tiphero.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.