Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Stiahnutie z trhu hračiek Fisher-Price® pre dojčatá s nafukovacími loptami

reklama:
Stiahnutie z trhu hračiek Fisher Price® pre dojčatá s nafukovacími loptami

Spoločnosť Mattel, v spolupráci s príslušnými úradmi pre bezpečnosť dobrovoľne sťahuje z trhu hračky Fisher-Price® pre dojčatá s nafukovacími loptami. Tieto hračky pre dojčatá majú nafukovacie lopty s ventilmi, ktoré sa môžu uvoľniť, čo predstavuje nebezpečenstvo vdýchnutia a udusenia pre malé deti.

Vzduchový ventil nafukovacej lopty sa môže uvoľniť, čo predstavuje nebezpečenstvo vdýchnutia a udusenia pre malé deti.

Výrobky, ktorých sa týka toto stiahnutie z trhu sú uvedené nižšie:

  • C3068 Ocean Wonders Hrazdička – domček (Ocean Wonders™ Kick & Crawl Aquarium)
  • H8094 Ocean Wonders Hrazdička – domček (Ocean Wonders™ Kick & Crawl Aquarium)

Žiadne ďalšie výrobky Fisher-Price s nafukovacími loptami týmto stiahnutím z trhu nie sú dotknuté.

Použite tohto sprievodcu na to, aby ste zistili, či sa na hračky Fisher-Price® pre dojčatá s nafukovacími loptami, ktoré vlastníte, vzťahuje toto stiahnutie z trhu.

Prosím majte Vašu hračku Fisher-Price® pre dojčatá s nafukovacími loptami vo Vašej blízkosti pri ďalšom postupe.

Žiadne ďalšie výrobky Fisher-Price s nafukovacími loptami týmto stiahnutím z trhu nie sú dotknuté.

  1. V prípade, že nevlastníte produkt, ktorý by zodpovedal niektorému z vyššie vyobrazených obrázkov, nie ste dotknutý týmto stiahnutím z trhu a môžete sa aj naďalej tešiť z používania Vašej hracej zostavy.
  2. V prípade, že vlastníte produkt s kódom C3068 Ocean Wonders Hrazdička – domček, ktorý zodpovedá vyššie uvedenému obrázku, ste dotknutý týmto stiahnutím z trhu. Prosíme Vás, prestaňte okamžite používať dotknuté hračky Fisher-Price® pre dojčatá s nafukovacími loptami.
  3. V prípade, že vlastníte výrobok s kódom H8094 Ocean Wonders Hrazdička – domček, ktorý zodpovedá vyššie uvedenému obrázku, prosím, nájdite štvrtú číslicu zo šesť miestneho číselného kódu výrobku.

Ocean Wonders Hrazdička – domček s kódom H8094 (číselný kód je umiestnený na textilnej značke)

  1. Ak Váš výrobok Ocean Wonders Hrazdička – domček s kódom H8094 má kód, ktorého štvrtá číslica zo šesť miestneho číselného kódu výrobku je 8 alebo viac, nie ste dotknutý týmto stiahnutím z trhu a môžete sa aj naďalej tešiť z používania Vašej hracej zostavy.
  2. Ak Váš výrobok H8094 Ocean Wonders Hrazdička – domček s kódom H8094 má kód, ktorého štvrtá číslica zo šesť miestneho číselného kódu výrobku je 7 alebo menej, ste dotknutý týmto stiahnutím z trhu.

Prosíme Vás, prestaňte okamžite používať dotknuté hračky Fisher-Price® pre dojčatá s nafukovacími loptami.

Prosím ihneď odstráňte nafukovaciu loptičku z hračky a zašlite ju k nám na adresu: Mattel Czech Republic s.r.o., Václavské náměstí 19/832, 110 00 Praha 1, Česká republika, alebo kontaktujte predajňu, v ktorej ste výrobok zakúpili. Spoločnosť Mattel Vám následne poskytne náhradné súčiastky (novú nafukovaciu loptičku) na Váš Výrobok, na ktorý sa vzťahuje toto stiahnutie z trhu.

V prípade akýchkoľvek ďalších dotazov prosím kontaktujte spoločnosť Mattel na telefónnom čísle: +420 234 656 090, prípadne +420 234 656 272.

Náš najväčší záujem spočíval vždy na bezpečnosti detí, ktoré sa hrajú s našimi hračkami, čo je dôvod, prečo sme reagovali okamžite v snahe udržať dôveru rodín, ktoré nám umožnili byť súčasťou ich života.

Zdroj: SOI, www.soi.sk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. októbra 2010

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.