Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ťažko chorý dedko nemohol ísť s vnučkou na bál, no so svojou princezničkou si predsa len zatancoval

reklama:
Ťažko chorý dedko nemohol ísť s vnučkou na bál, no so svojou princezničkou si predsa len zatancoval

Všetko sa dá, keď sa chce. Trojročná princezná Paisley túžila zobrať svojho deduška Ricka na bál, no nakoľko trpí viacerými závažnými ochoreniami, sen vnučky nebol schopný naplniť. Dievčatko sa však nevzdalo, oblieklo sa do krásnych šatočiek a vyzvalo milovaného starkého do tanca. Ich video roztápa srdcia internetových užívateľov.

Dedko malej Paisley má už 66 rokov a trápi ho hneď niekoľko nepríjemných diagnóz. Má Alzhaimera, demenciu i Parkinsonovu chorobu. Napriek nepriaznivému zdravotnému stavu má však okolo seba ľudí, ktorí ho nadovšetko milujú a nedajú na neho dopustiť. Jednou z jeho najmilších je práve 3-ročná vnučka.

Paisley si veľmi želala, aby si s dedkom mohla zatancovať na bále. O sne rozkošného dievčatka vedel aj jej tatino, a tak sa rozhodol priložiť ruku k dielu. Svojho chorľavého otca držal, aby si spolu s Paisley mohli vychutnať spoločný tanček. Tri generácie tak zdieľali krásny moment, ktorý bol zakončený vrúcnym objatím.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. marca 2019Zdroj www.youtube.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.