Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Tehotná žena, ktorá bola považovaná za mŕtvu, porodila zdravé dievčatko. Skutočný zázrak sa ale stal o 24 hodín neskôr

Tehotná žena, ktorá bola považovaná za mŕtvu, porodila zdravé dievčatko. Skutočný zázrak sa ale stal o 24 hodín neskôr

reklama:
Tehotná žena, ktorá bola považovaná za mŕtvu, porodila zdravé dievčatko. Skutočný zázrak sa ale stal o 24 hodín neskôr

Tento príbeh je tak neobvyklý, pretože opisuje niečo, čo je ťažké racionálne vysvetliť. Žena bola považovaná za mŕtvu po dobu 10 minút. Bohužiaľ, keď sa chystala porodiť dieťa, musela sama bojovať dramaticky o život. Jej tehotenstvo prebiehalo dobre a neboli žiadne známky komplikácií.

Keď jej praskla voda, išla s manželom do nemocnice. Tam začali komplikácie. Melanie povedala svojmu manželovi, že sa cíti dobre. Náhle zmodrala a jej monitorovacie prístroje začali ukazovať na niečo veľmi zlé. Melanie mala obštrukciu plodovej vody. Zriedkavá komplikácia tehotenstva, ktorá je piatou najčastejšou príčinou úmrtia tehotných žien. Jej srdce prestalo biť a jej pľúca odmietli pracovať. Lekári vedeli, že žena nemusí prežiť, a preto bola okamžite prevezená na operačnú sálu k okamžitému cisárskemu rezu, aby zachránili jej malú dcéru. Ako spomína jej manžel Doug: „Moja žena bola klinicky mŕtva, keď sa narodila Gabriel. Lekári hovorili, že nemá šancu na prežitie. Boli sme manželia iba 3 roky. Spomínam si, ako som si sadol a modlil sa, aby ju Boh priviedol späť k životu.“

Ďalších 48 hodín bolo najdlhších v živote celej rodiny. Doug spomína: „Najviac horkosladký okamih bol, keď som videl svoje dievčatko.“ Melanie bola v stave kardiovaskulárneho kolapsu. Manžel sa s ňou prišiel rozlúčiť. Zašepkal svojej žene: „Milujem ťa. Ak v sebe stále máš silu, bojuj!“ Priatelia Melanie a Douga sa zhromaždili, aby sa spoločne modlili za zdravie ženy, to bolo všetko, čo im zostalo. Lekári znovu vzali Melaniu na operačnú sálu, ukázalo sa, že žena mala silné vnútorné krvácanie. Stratila až 5 litrov krvi. Našťastie sa lekárom podarilo zastaviť krvácanie. Skutočný zázrak sa však stal po 24 hodinách, Melanie nadobudla vedomie.

Nevedela, čo sa stalo, bola zmätená. Všetci boli v šoku, že žena bola pri vedomí a že s nimi začala hovoriť. Doug jej priniesol ich novorodené dievčatko. Pre všetkých to bol veľmi dojemný okamih. Slzy stekali po tvárach všetkých ľudí zhromaždených okolo Melanienej postele. Žena však potrebovala ešte jednu operáciu. Hrozilo jej, že bude potrebovať transplantáciu srdca. Našťastie transplantácia nebola nutná. Melanie sa nejako zázračne spamätala. Lekári nie sú schopní úplne vysvetliť, čo sa vlastne stalo. Spolu so svojím manželom a malou dcérou dnes žijú naplno, pretože zistili, aké krehké je to, čo považujeme za samozrejmosť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.