Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tieto tri veci by ženy nikdy nemali robiť hneď po pohlavnom styku. Môže to skončiť zle

reklama:
Tieto tri veci by ženy nikdy nemali robiť hneď po pohlavnom styku. Môže to skončiť zle

Existuje niekoľko vecí, ktoré by ste nemali robiť pred pohlavným stykom a bezprostredne po ňom. Podľa vedcov, ak si ženy chcú udržať svoje intímne miesto v dobrom zdravotnom stave, mali by sa týmto trom veciam po sexe vyhnúť. Ako vysvetľuje gynekologička , intímna oblasť bezprostredne po pohlavnom styku je oveľa viac vystavená rôznym typom infekcií. To všetko je spôsobené odreninami, ku ktorým dochádza pri pohlavnom styku. Čomu je teda lepšie sa hneď po tom vyhnúť?

Mydlo by sa nemalo používať

Ak sa potrebujete sprchovať hneď po pohlavnom styku a trochu sa osviežiť, nepoužívajte mydlo. Aj keď si myslíte, že je to skvelý nápad, mydlo môže v tomto okamihu spôsobiť viac škody ako úžitku. Koža je oveľa citlivejšia a nesprávne mydlo môže spôsobiť rôzne alergické reakcie, vrátane pocitu sucha.

Nezabudnite použiť toaletu

Hoci sa to nemusí zdať tak dôležité, gynekológovia vám pripomínajú, že po pohlavnom styku stojí za to ísť na toaletu. Prečo je to tak dôležité pre zdravie? Baktérie sa môžu počas styku ľahko dostať do močového mechúra, čo môže neskôr viesť k rôznym infekciám. Stačí ísť na toaletu do hodiny po pohlavnom styku a problém je vyriešený.

Radšej sa vyvarujte kúpaniu

Pekný kúpeľ s horúcou vodou sa po vašich aktivitách v spálni môže zdať ako skvelý nápad. Bohužiaľ sa zdá, že by sa tomu mali ženy vyhnúť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. septembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.