Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

To, čo sa jej stalo na pôrodnej sále, nechce zažiť žiadna mamička. Takto si svoj veľký deň nepredstavovala

reklama:
To, čo sa jej stalo na pôrodnej sále, nechce zažiť žiadna mamička. Takto si svoj veľký deň nepredstavovala

Žena opísala mimoriadne trápne chvíle z pôrodnice, ktoré jej určite žiadna žena nezávidí. Nastávajúcej mamičke prejde hlavou veľa myšlienok, je to nepochybne stresujúca situácia. Ale táto žena to mala o niečo ťažšie.

Jej bývalý priateľ spolu so svojou novou manželkou skončili na izbe spolu s ňou! Mamička Maddy bola prevezená do nemocnice kvôli rizikovému tehotenstvu. "Som ešte len v 25. týždni tehotenstva, takže riziko je vysoké. Lekári ma radšej chceli mať pod dohľadom. V nemocnici to bolo úplné šialenstvo, takmer všetky lôžka boli obsadené. Spočiatku to však bolo skvelé. S partnerom sme dostali vlastnú samostatnú izbu" opisuje žena svoj príchod do nemocnice.

To však ešte spolu s partnerom netušili, že sa budú musieť o pôrodnú sálu podeliť! "Hovorila som Codymu, partnerovi, že naposledy, keď som ležala v nemocnici, nemala som izbu len sama pre seba. Bolo to hrozné,“ tvrdí Maddy. Nemocnica bola plná ľudí a personál mladých v očakávaní varoval, že budú musieť byť na izbe s inými pacientmi".

Pár chvíľ na to prah dverí prekročil Maddyin bývalý priateľ spolu s jeho tehotnou manželkou. „Pomyslela som si, aká to je irónia a trapas. Bol síce medzi nami záves, ale aj tak som mala pocit, že nemôžem hovoriť a s Codym sme si radšej len šepkali,“ opisuje trápne chvíle mamička.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.