Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Video: Opica si privlastnila ľudské batoľa, aby sa s kým mala hrať. Vrátiť ho odmieta

reklama:
Video: Opica si privlastnila ľudské batoľa, aby sa s kým mala hrať. Vrátiť ho odmieta

Chlapča uniesla a už sa ho nemieni vzdať. Na internete sa objavilo video z Indie, ktoré zachytáva opicu hrajúcu sa s približne dvojročným dieťaťom. Keď jej chcú bábätko zobrať, správa sa majetnícky a nedovolí priblížiť sa k nemu ani na krok.

Podľa portálu dailymail.co.uk mala opica ukradnúť dieťa z dediny Haryana. Dvojicu spozorovali pri ceste, ako sa spolu hrá. Štvornohý únosca sa k svojmu malému spoločníkovi správa priateľsky a zároveň sa o neho s láskou stará – vyberá mu niečo z vláskov a objíma ho.

Kým bezbranné dieťa netuší, čo sa vlastne deje, ľudia z okolia vedia, že nejde o štandardnú situáciu. Okoloidúca žena sa preto bábätku snaží pomôcť a vymaniť ho z náruče jeho únoscu. Opica sa však svojho nového kamaráta nemieni vzdať, batoľa si chráni a pevne ho stíska. Na videu vidno, že žena napokon s obavami zvieraťu ustupuje.

Chlpatí zlodeji

V Indii nejde pritom o ojedinelý prípad. K podobnej udalosti došlo len nedávno, keď opica chcela ukradnúť bábätko z rodinného domu. Dieťa bolo na ňu priťažké, a tak ho pritisla k zemi a nehodlala sa od neho pohnúť. Opičí pokus utiecť s ľudským dieťaťom napokon zlyhal a členom rodiny sa ju z domu podarilo vyhostiť.

Ďalšie bábätko, žiaľ, nemalo toľko šťastia. V minulom roku sa našlo novorodeniatko utopené v studni v Odishe. K jeho smrti malo dôjsť po tom, ako bolo unesené práve opicou.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj www.dailymail.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.