Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vnímanie krásy sa v posledných rokoch výrazne zmenilo. Nedokonalosti majú v modernom svete módy zelenú

reklama:
Vnímanie krásy sa v posledných rokoch výrazne zmenilo. Nedokonalosti majú v modernom svete módy zelenú

Skutočná krása nedbá na tvary, kilogramy ani na farbu pleti. Existuje v rôznych formách, čoho dôkazom je i čoraz väčšie množstvo modelov a modeliek s nezvyčajným zjavom. Jedinečnosť, ktorá z nich vyžaruje, je práve tým, čo ich robí atraktívnymi. Spoznajte niekoľko osôb, ktoré zmenili tvár moderného sveta módy.

Madeline Stuart

Nebojí sa vlastnej choroby! Madeline Stuart je 22-ročná modelka, ktorá trpí Downovým syndrómom. Vďaka svojej odvážnej povahe a veľkej duševnej sile si však plní svoj veľký sen. V roku 2015 sa stala druhou modelkou s Downovým syndrómom, ktorá sa prešla po móle na New Yorskom Týždni módy.

Kelly Knox

Nádherná mladá žena trpí vrodenou chybou. Narodila sa bez ľavého predlaktia. Už ako 7-ročné dievčatko odmietla nosiť protézu a snaží sa zmeniť spôsob, akým spoločnosť vníma ľudí so zdravotným postihnutím. Stojí si za tým, že aj hendikep môže byť cool.

Sara Geurts

Koľko rokov by ste jej tipli? Možno tomu nebudete chcieť uveriť, ale Sara má len 28! To, že vyzerá staršie, má na svedomí zriedkavé genetické ochorenie, ktoré bráni produkcii kolagénu a vplýva tak na elasticitu pokožky. Nadmerne ovisnutá koži však Sare nebráni byť úspešnou na ceste profesionálnej modelky.

Alba Parejo

Jej telo je posiate znamienkami krásy! Alba Parejo sa narodila s viac ako 500 materskými znamienkami, pre ktoré si mnohé vytrpela. Jej vrstovníci ju nazvali monštrom a mladá žena podstúpila 30 operácií. Dnes sa Alba sebavedomo usmieva na druhých z billboardov, pútačov na autobusoch i novín.

Precious Lee

Hanbiť sa za svoje krivky sa už nenosí. Svoje o tom vie Precious Lee, ktorá vždy dôverovala svojim inštinktom a nenechala sa zneistiť okolím. Napokon sa jej podarilo dosiahnuť fantastický úspech – stala sa prvou modelkou čiernej pleti prezentujúcou nadmernú veľkosť, ktorá sa kedy objavila v American Vogue.

Lara Stone

Tvár holandskej krásky je poznačená len jedinou malou nedokonalosťou – priestor medzi jej prednými zubami zdobí viditeľná medzera. Modelka sa však k zubárovi neponáhľa. A načo by aj, keď vie zo svojho výnimočného zovňajšku vyťažiť?

Nastya Kumarova

A post shared by KIMI • 喜美 (@kiker_chan) on Mar 23, 2019 at 2:40am PDT

Pôsobí krehučko ako porcelánová bábika. V skutočnosti však Nastya Kumarova trpí albinizmom, čiže stavom, v rámci ktorého jej koža, vlasy ani oči neobsahujú dostatok pigmentu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. júna 2023Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.