Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vnučku zbadal až v nemocnici a uvedomil si, že mu dcéra klamala

reklama:
Vnučku zbadal až v nemocnici a uvedomil si, že mu dcéra klamala

Väčšina rodičov sa nemôže dočkať, až sa konečne v 20. týždni tehotenstva dozvie, aké pohlavie má dieťa, ktoré očakávajú. Keď viete, či je to chlapec alebo dievča, môžete si pohodlne pripraviť izbu, nakúpiť oblečenie a všetko vybavenie, doplnky a pochopiteľne tiež vybrať krásne meno, ktoré dieťa znáša celý život. Niekedy však dôjde k veľkému prekvapeniu. Väčšinou ide o náhodu, ale v tomto príbehu rozhodne nie. Prekrásne prekvapenie pripravila pre svojho otca jedna z jeho dcér.

Muž sa dočkal obrovského prekvapenia

Život tohto dedka mu nepriniesol veľa prekvapení. Aspoň do doby, než otehotnela jedna z jeho dcér a vymyslela ho pre neho. James Keleman bol počas celého života obklopený ženami. Vyrastal s dvoma sestrami, potom mal štyri dcéry a jeho prvé dve vnúčatá boli tiež malé dievčatká. Keď jedna z jeho dcér, Carie, oznámila, že je tehotná s druhým dieťaťom a bude mať znova dievčatko, James sa zmieril so svojím osudom, že sa mužského potomka jednoducho nedočká.

Keď Carie porodila druhé dieťa, Jamesovu tretiu vnučku, celá rodina sa na ňu išla pozrieť do pôrodnice. Potom prišlo skutočne veľké prekvapenie. O dievčatko totiž vôbec nešlo! Prvý chlapec prišiel do rodiny svojho dedka, pretože sa ukázalo, že jeho dcéra po celú dobu tehotenstva klamala o pohlaví dieťaťa. Chcela otca aj zvyšok rodiny prekvapiť, pretože sa jednalo o prvého chlapca rodiny a emočné reakcie novopečeného dedka boli naozaj intenzívne. Dokonca sa rozplakal šťastím.

A to najlepšie nakoniec!

Celá situácia bola veľmi dojemná a plná emócií. Ešte dojemnejšia sa však stala krásna náhoda. Narodeniny dedka a jeho prvého a jediného vnuka pripadajú na rovnaký deň a malý chlapec bol tiež pomenovaný po svojom milujúcom dedkovi. Malý James s veľkým Jamesom teda oslavujú narodeniny v rovnaký deň a muž je veľmi rád, že má konečne po svojom boku ďalšieho muža. Šťastnejšieho dedka by sme hľadali len ťažko!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.