Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vodička hrdinkou: Autobus zastavila v strede cesty, aby zachránila bosé bábätko pobehujúce v mrazoch

reklama:
Vodička hrdinkou: Autobus zastavila v strede cesty, aby zachránila bosé bábätko pobehujúce v mrazoch

Na túto službu len tak nezabudne! Irena Ivic pracuje ako šoférka autobusu v americkom Milwakuee. Keď nedávno počas svojej jazdy zazrela popri ceste pobehovať batoľa bez dozoru, neváhala, a okamžite zakročila.

Neobvyklá záchranná akcia

Bolo 8 hodín ráno, keď Irena spoza volantu spozorovala niečo šokujúce. Popri ceste utekalo bábätko, ktoré sotva začalo chodiť. Bosé dievčatko, oblečené len veľmi naľahko, sa v mrazoch potulovalo po vonku úplne samé, bez akéhokoľvek doprovodu dospelej osoby.

Žena okamžite vedela, že musí zasiahnuť. Neváhala zastaviť autobus s pasažiermi na palube a ponáhľala sa dieťaťu na pomoc. Utekala krížom cez frekventovanú cestu, aby vzala drobca na ruky a trasúc sa s ním nastúpila späť do vozidla.

K netradičnej záchrannej akcii sa pripojili aj udivení cestujúci. Jedna z pasažierok priniesla vodičke svoju bundu v nádeji, že pomôže dieťa v jej náručí aspoň trošku zahriať.

Bábätko napokon spokojne zaspalo na rukách svojej záchrankyne kým prišli policajti a hasiči. “Som len vďačná za to, že som bola na správnom mieste v pravý čas,“ uviedla skromne Irena Ivic pre CNN.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj www.instagram.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.