Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Výber šiat na stužkovú či promóciu môže byť ťažký oriešok. Tínedžerka si róbu snov vyrobila sama

reklama:
Výber šiat na stužkovú či promóciu môže byť ťažký oriešok. Tínedžerka si róbu snov vyrobila sama

Poznáte ten pocit, keď máte v hlave presnú predstavu o svojej vizáži, no obchodníci jednoducho neponúkajú to, čo potrebujete? Tínedžerka z Filipín nebola ochotná len tak sa vzdať obrazu vysnívaných šiat, ktoré mala pred očami. Chytila sa nožníc, ihly a farieb a vytvorila skvost, ktorý by sa nehanbila obliecť ani náročná módna maniačka.

Ciara Gan má iba 17 rokov, no jej ruky sú zo zlata. Mladá dievčina len nedávno ukončila strednú školu a čakala ju absolventská slávnosť, na akej každá jej rovesníčka túži vyzerať ako princezná.

Hoci Ciara pôvodne mala zaplateného niekoho, kto jej mal šaty vyrobiť, výsledok jeho práce ju absolútne neuspokojil. Vedela, že svoje predstavy najlepšie pretaví do reality ona sama. V tom, aby si ušila vlastné šaty, povzbudila tínedžerku aj jej mama, a tak sa spoločne pustili do práce.

Viac ako 80 kvetov

Projekt matky a dcéry odštartoval, ako inak, nákupom. Dvojica zabezpečila 13 metrov tkaniny, kryštály od Swarovskeho, konštrukciu na šaty a krinolínu. Následne mohla začať práca na zošívaní jednotlivých kusov látky, ktoré Ciara v závere dotvorila nádhernými, viac ako 80 ručne maľovanými kvetmi. Celý proces výroby zabral mesiac.

Výsledné šaty sú hotovým umeleckým dielom. Dievčina sa svojim projektom nepochválila nikomu zo spolužiakov, a tak jej výsledný outfit vyrazil dych nejednému z nich. Úspech zaznamenala aj na internete po tom, ako svoj luxusný výtvor odprezentovala na sociálnej sieti.

Foto: Twitter/Ciara Gan

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 18. apríla 2019Zdroj tiphero.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.