Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vydrží váš vzťah dlho? Dajte pozor! Všetko záleží na tejto jedinej veci

reklama:
Vydrží váš vzťah dlho? Dajte pozor! Všetko záleží na tejto jedinej veci

Každý z nás túži po vzťahu, ktorý nám vydrží do konca života. Túžime po partnerovi, s ktorým prežijeme celý život. Po tej dokonalej a pravej láske. Po človeku, s ktorým založíme rodinu, postavíme dom a tak podobne. Pokiaľ už niekoho máte a myslíte si, že ide o pravú lásku, dajte pozor! To, či vám váš vzťah vydrží, záleží na jednom jedinom znaku, na ktorom sa našťastie dá zapracovať. Čím skôr o ňom budete vedieť, tým lepšie.

Tým jedným jediným znakom sú hádky. Áno, hádky patria do každého vzťahu. Vďaka nim z plných pľúc a úprimne vieme partnerovi povedať, čo si myslíme, že robí chyby a čo by mal napraviť na svojom správaní. Rovnako tak on to isté hovorí nám. Nejde však o to, ako často sa hádame, ale ako dlho. Verte alebo nie, dĺžka hádok je vo vzťahu naozaj veľmi dôležitá a to oveľa viac, než si vôbec dokážete predstaviť. Ako je to možné?

Vedci tvrdia, že čím kratšiu dobu hádky trvajú, tým dlhšie spolu partneri vydržia. Za všetko údajne môžu naše skúsenosti v detstve. Vedci tvrdia, že ľudia, ktorí mali so svojimi rodičmi v detstve naozaj silné puto, sú lepší v regulácii vlastných emócií. Ľudia, ktorí mali bezproblémové detstvo a krásny vzťah so svojimi rodičmi, svoje emócie vedia držať na uzde a vedia lepšie riešiť problémy. Vďaka tomu hádky s nimi trvajú o dosť kratší čas.

Ľudia, ktorí mali v detstve s rodičmi pevné puto vedia, ako sa v hádkach zachovať. Sú si istí sami sebou a sú so sebou spokojní. Vedia dobre upokojiť seba, ale aj iných. Takže bohato stačí, keď aspoň jeden z partnerov túto vlastnosť bude mať. Pokiaľ však ani jeden túto vlastnosť nemáte, bude pre vás naozaj ťažké hádkam predísť alebo ich riešiť, čo váš vzťah môže poriadne ovplyvniť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.