Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Zázračné bábätka rodičov, ktorí podľa lekárov nemali mať nikdy deti: Súrodenci sa narodili z dvoch rôznych materníc

Zázračné bábätka rodičov, ktorí podľa lekárov nemali mať nikdy deti: Súrodenci sa narodili z dvoch rôznych materníc

reklama:
Zázračné bábätka rodičov, ktorí podľa lekárov nemali mať nikdy deti: Súrodenci sa narodili z dvoch rôznych materníc

Stal sa im nie jeden, ale hneď dva malé zázraky! Manželia Andrea a James Valentine z Texasu sa roky snažili o založenie rodiny. Po mnohých neúspešných pokusoch, sprevádzaných obrovským sklamaním, sa napokon na nich usmialo šťastie tým najbizarnejším spôsobom.

Andrea a James veľmi túžili po bábätku, šťastie im však vôbec neprialo. Pre ťažkosti s počatím podstúpili aj umelé oplodnenie, no ani tento pokus nešťastnej dvojici nevyšiel. “Bolo mi povedané, že nikdy nebudem schopná otehotnieť,” povedala Andrea pre Good Morning America.

Životná šanca

Zúfalému páru svitla nádej v momente, keď do ich životov vstúpila Tawnee Gonzalez. Žena zo susedstva už mala vlastné dieťa, a tak manželom ponúkla, že im bábätko vynosí. “James a Andrea si zaslúžili byť rodičmi viac než ktokoľvek iný, takže som im chcela pomôcť,” vysvetlila pre GMA svoje nezištné rozhodnutie náhradná mamička.

Manželský pár bol sprvu v poriadnom šoku. Návrh susedy znel až príliš krásne, no dvojica sa obávala ďalšieho sklamania. Túžba stať sa rodičmi však bola silnejšia, takže sa rozhodli riziko podstúpiť. Horská dráha emócií vrcholila začiatkom roka 2018, kedy prebehol embryový transfer. V priebehu týždňa bolo jasné, že Tawnee je tehotná.

Dvojnásobné šťastie

Po tom, ako sa manželia dozvedeli vzrušujúce novinky, neverili, že môžu byť šťastnejší. To však ani netušili, čo ich čaká nasledujúci deň. Andrea zistila, že aj ona sama je v druhom stave. Vyššia moc zasiahla a žena, ktorej lekári nedávali šancu na otehotnenie, čakala bábätko z prirodzeného počatia.

Dnes sú Valentineovci rodičmi dvoch krásnych detičiek – chlapčeka Brittona, ktorý prišiel na svet vďaka náhradnej matke, a dievčatka Kinsley. Bábätká sa pritom narodili s iba 24-dňovým odstupom. “Je to tak neskutočné. Som požehnaná, že mám dve zdravé deti,” dodala Andrea, ktorej sa po všetkom tom boji s neúspešným otehotnením splnil sen.

Manželia si dobre uvedomujú, aké obrovské šťastie ich postretlo. Svojim príbehom dodávajú nádej mnohým párom, ktorým sa nedarí počať bábätko. Rodičom čakajúcim na svoj malý zázrak odkazujú, aby najmä vydržali vo svojej viere.

Foto: archív A. Valentine, archív T. Gonzalez, abcnews.go.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. februára 2019Zdroj abcnews.go.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.